Adım adım Real Madrid'e gidiyor!

20.04.2021 - 16:28 | Son Güncellenme: 20.04.2021 - 16:34

Fransa'da PSG forması giyen Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olacağı gündemde. Mbappe ile görüşme yapıldı mı, maliyeti ne kadar? İşte gelişmeler ve transferde son durum...

Adım adım Real Madrid'e gidiyor!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint Germain'de forma giyen Kylian Mbappe ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Mbappe, hangi takıma transfer olacak? Detaylar ve gelişmeler habere...

Mbappe, Madrid'de ev arıyor

Goal'ün haberine göre; 22 yaşındaki Fransız futbolcu Madrid'de kendisine ev aramaya başladı. Mbappe, güvendiği bir dostunu bu işi halletmek üzere görevlendirdi.

Sözleşmesi ne zaman bitecek?

Mbappe'nin PSG ile olan sözleşmesi 2022 yılında sona erecek. Mbappe'nin adı Erling Haaland ile ile birlikte son günlerde sıkça Real Madrid ile anılıyor.

Perez'den Mbappe açıklaması geldi

İspanyol basınının, 'Florentino Perez'in hedefinde Mbappe ve Haaland var' iddiasının ardından Real Madrid'in başkanı bir açıklama yaptı. Perez şu ifadeleri kullandı: 

Her ikisi de çok iyi futbolcular. Sokakta beni görenler (Başkan, Mbappe'yi transfer et) diyor. Ben de onlara (sakin olun) diyorum. Mbappe ile görüşmedim. Sözleşmesini yenilemek isteyip istemediğini bilmiyorum. Ancak; 900 milyon Euro gelir elde ederken şimdi 600 milyon Euro'ya indik. Dünyannın sürekli değişime ihtiyacı var" dedi. 

Mbappe'nin bu sezonki performansı

Kylian Mbappe bu sezon PSG formasıyla 41 maçta 35 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. Mbappe, Fransa Milli Takımı formasıyla da 4 maçt 2 gol 1 asist üretti. Mbappe, PSG öncesi hatırlanacağı üzere Monaco takımında oynamıştı. 

Kylian Mbappe'nin maliyeti ne kadar?

Transfermarkt verilerine göre; futbolcunun piyasa değeri 160 milyon Euro olarak gösteriliyor. PSG’nin Mbappe için isteyeceği bonservis bedelinin ise en az 150 milyon Euro olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca Mbappe'nin de haftalık 600 bin İngiliz sterlin talebi olduğu daha önce gündeme gelmişti.

Senin için hazırladığımız haberler