PSG'nin yüzde 12,5'luk hissesi satıldı, fiyatı dudak uçuklattı
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Fransız kulübü Paris Saint-Germain'in (PSG) yüzde 12,5'luk hissesi, 4,25 milyar avro karşılığında ABD'li Arctos Partners şirketine satıldı.

Son 5 Haber

Jayden Oosterwolde'ye Roma'dan transfer teklifi!

Fatih Tekke ayrılacak oyuncuları açıkladı!

Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından sözleşmesi iptal edilen locasını geri almak için açtığı dava sonuçlandı

Livakovic, Barcelona'ya gidiyor! İşte Fenerbahçe'nin kasasına girecek para

Darwin Nunez'in yeni adresi belli oluyor: Herkesi şaşırttı!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Paris Saint-Germain'in yüzde 12,5'luk hissesi, 4.25 milyar euro karşılığında Arctos Partners'e satıldı.
"Yeni pazarlara doğru genişlemeyi sürdürmek"
Kulüpten yapılan açıklamada, Arctos Partners'ın PSG'nin küresel büyümesini hızlandıracağı belirtilerek, "Yeni pazarlara doğru genişlemeyi sürdürmek, farklı coğrafyalardan taraftarlarla etkileşime geçmek ve dünya çapında spor yatırımı fırsatlarını keşfetmek için Arctos Partners ile iş birliği yapıyoruz." denildi.
"Büyük katkı sağlayacaktır"
PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ise hisse satışının kulüp için önemli bir dönüm noktası olduğunu kaydederek, "Bu anlaşma kulübümüzün devam eden başarısına ve büyümesine büyük katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.
Formula 1 takımının hisselerini de satın almıştı
Spor sektöründe MLS ve NBA dahil 20'den fazla organizasyona yatırım yapan Arctos Partners, kasım ayında da Formula 1 takımı Aston Martin'in azınlık hisselerini satın almıştı.