Ajansspor

PSG'ye Japon kaleci! 35 milyon Euro ödeyip başka takıma kiralayacak

Editör: Arif Can Yıldız

Son Güncelleme /

Son iki sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu PSG, Dünya Kupası'nda Japonya ile gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Zion Suzuki'yi 35 milyon Euro karşılığında Parma'dan transfer etti.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Üst üste son iki yılı Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak tamamlayan Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain, Dünya Kupası'nda dikkat çeken bir performans gösteren Japon kaleci Zion Suzuki'nin transferi için kulübü Parma ile anlaşmaya vardı.

35 milyon Euro ödeyip kiralık gönderecek

Fabrizio Romano’nun haberine göre Paris Saint-Germain, Parma ile Zion Suzuki'yi Transfer etmek için prensip anlaşmasına vardı.

Anlaşmaya göre Franszı devi, İtalyan kulübüne Japon kaleci için 35 milyon avro bonservis ödeyecek. PSG, Suzuki’yi düzenli oynaması için kiralık göndermeyi düşünüyor. Habere göre Suzuki’yi isteyen kulüplerin başında Juventus geliyor.   

Dünya Kupası'nda dikkat çekti

Annesi Japon, babası Ganalı olan Japonya Milli Takımı'nın file bekçisi, Dünya Kupası'nda son 32 turuna yükselme başarısı göstererek 4 maça çıktı, 1 maçta kalesini gole kapattı. 23 yaşındaki eldiven, son 32 turu Brezilya maçında Vinicius Jr’dan gelen şutu çıkararak gündem olmuştu. Geçtiğimiz sezon yaşadığı el kırığı sebebiyle 109 gün sahalardan uzak kalan Japon kaleci, Parma formasıyla toplam 22 maça çıktı, 6 maçta kalesini gole kapattı.   

Bu yazın beşinci transferi

Suzuki imza attığı takdirde Paris’in bu yaz kadrosuna kattığı 5. futbolcu ve 2. kaleci olacak. Bu transferler; Maghnes Akliouche, Lucas Digne, Khalil Ayari ve Milan’ın genç takımı Milan Futuro’nun kalecisi Alessandro Longoni.   

Zion Suzuki; Paris Saint-Germain’in Matvey Safonov, Lucas Chevalier ve yeni transfer olan genç kaleci Alessandro Longoni’den sonra 4. kalecisi olacak.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...