Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’dan PSG’ye Tepki: “Mbappe, Paris'te Kalmalı"

Ali Bozkurt
25.07.2023 - 23:55 | Son Güncellenme: 26.07.2023 - 00:01

PSG’nin Kylian Mbappe için Al-Hilal’den gelen 300 milyon euroluk teklifi kabul etmesi Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’nun tepkisini çekti. Detalyar...

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’dan PSG’ye Tepki: “Mbappe, Paris'te Kalmalı"

AJANSSPOR HABER

Suudi Arabistan Pro Lig, Paris Saint-Germain oyuncusu Kylian Mbappe için yeni bir teklifte bulundu. Al-Hilal’den gelen rekor teklifin kabul edilmesi ise Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’dan tepki gördü.  Detaylar...

Arabistan’dan Mbappe için rekor teklif

Transfer döneminin en öne çıkan liglerinden Suudi Arabistan Pro Lig yeni bir teklif ile dikkat çekti. PSG’nin 24 yaşındaki oyuncusu Kylian Mbappe’yi kadrosuna katmakta ısrar eden Al-Hilal genç forvet için Fransız ekibe 300 milyon euroluk rekor bir teklif sundu. Sky Sports ise Paris Saint-Germain’ın ise bu teklifi kabul ettiğini aktardı.

“PSG, Mbappe konusunda ne yapıyor anlamıyorum”

Fransız ekibin Kylian Mbappe için gelen rekor teklifi kabul etmesinin ardından Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo duruma tepki gösterdi. BFM TV için açıklamalarda bulunan Hidalgo konuşmasında Mbappe’yi savundu. Belediye başkanı PSG’nin genç forvetini şu sözlerle övdü: ''PSG, Kylian Mbappe ile ne yapıyor anlamıyorum. Dünyanın en iyi oyuncusuna sahipler. Mbappe’yi oynatmamaya gayet hazırlar ve bu konuda hiçbir şey anlamadığımı kabul ediyorum. Kylian olağanüstü bir oyuncu.''

İlgini Çekebilir
Suudiler'den Mbappe ısrarı! PSG teklifi kabul etti
Habere Git

''Kylian, Paris’te kalmalı''

Kylian Mbappe’nin Paris’te kalması gerektiğini savunan Anne Hidalgo konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Kylian’ı Paris’te tutmak isterim. O Fransa’nın başkentinde kalmalı. Paris’te mümkün olduğunca uzun süre kalmanın Kylian’ın da istediği şey olduğuna inanıyorum. Yani soru açıkça ‘PSG ne yapıyor?’”

Mbappe, Arabistan’da 700 milyon euro kazanacak

Al-Hilal’in PSG’ye Kylian Mbappe’nin transfer bedeli olarak 300 milyon euro teklif etmesinin ardından 24 yaşındaki forvetin maaşı da merak edildi. Aktarılan bilgilere göre Suudi ekip Mbappe’ye yıllık 700 milyon euro teklif etti. PSG’nin yıldızı Arabistan’dan gelen bu teklifi kabul ederse günlük 1,9 milyon euro kazanacak. 

700 milyon Mbappe’yi ikna edemedi

Al-Hilal’in Kylian Mbappe için yaptığı teklif PSG tarafından kabul edildi fakat genç forvet bu transferi istemiyor. Relevo tarafından aktarılan bilgilere göre 700 milyon euroluk maaş Mbappe’yi ikna etmek için yeterli olmadı. Arabistan’a transfer olmak istemeyen PSG forvetin bu transferin gerçekleşmesindense 1 yıl boyunca yedek kulübesinde beklemeyi tercih edeceği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Suudi Arabistan çıldırdı: Mbappe’ye dudak uçuklatan teklif!
Habere Git

Mbappe için Real Madrid’den başka seçenek yok 

Arabistan’a transfer olmak istemediği belirtilen Mbappe’nin aklında Arda Güler transferi ile dikkat çeken Real Madrid’in olduğu iddia edildi. L’Equipe, Mbappe için Real Madrid’den başka bir ihtimalin neredeyse imkânsız olduğunu aktardı. 

PSG’de Mbappe için ayrılık çanları

Suudi Arabistan’ın transferi için ısrar ettiği Kylian Mbappe takımı PSG’de sıkıntılı günler geçiriyor. L’Equpie tarafından aktarılan bilgilere göre PSG, 24 yaşındaki forveti ile yeni bir sözleşme imzalamak istedi fakat Kylian Mbappe’den olumsuz yanıt aldı. Ekibi ile yolları ayırmak isteyen Mbappe olumsuz yanıtının ardından kadro dışı bırakıldı. Mbappe geçtiğimiz günlerde ise idamını PSG’de kadro dışı kalan diğer oyuncularla gerçekleştirdi.

Mbappe’den 43 maçta 41 gol

PSG’nin başarılı forveti Kylian Mbappe 2022-23 sezonunda Fransız ekip için 43 maça çıktı. Forma giydiği maçlarda rakip fileleri 41 gol ile havalandıran 24 yaşındaki futbolcu 10 golün de asistini yapan isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler