(YAZILI ÖZET) PSV Eindhoven - Arsenal maç sonucu: 1-1

Ali Bozkurt
12.12.2023 - 22:59 | Son Güncellenme: 12.12.2023 - 23:01

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. hafta mücadelesinde PSV Eindhoven sahasında Arsenal ile karşılaştı. Maç 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. İşte özet, goller ve detaylar..

(YAZILI ÖZET) PSV Eindhoven - Arsenal maç sonucu: 1-1

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. B Grubu 6. hafta mücadelesinde PSV Eindhoven sahasında Arsenal ile karşılaştı. Maçı 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. 

Maçta gol perdesini Edward Nketiah açtı 

PSV Eindhoven - Arsenal maçında gol perdesini konuk ekip adına Edward Nketiah açtı. Reiss Nelson'un 42. dakikasında penaltı noktasına doğru çevirdiği topa Edward Nketiah düzgün bir vuruşla kalecinin bacaklarının ardından topu ağlara göndererek takımını 0-1 öne geçiren golü kaydetti. 

İlk yarıyı konuk ekip 0-1 önde kapattı 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6. hafta maçında mücadelesinde PSV Eindhoven'ın Arsenal'i konuk ettiği maçta İngiliz ekibi devre arasına 0-1 önde girdi. 

PSV Eindhoven, Yorbe Vertessen ile 1 puanı aldı 

PSV Eindhoven, Arsenal maçında 1 puanı Yorbe Vertessen ile aldı. Maçın Pepi'nin pasında ceza sahası içine girer girmez vuran Yorbe Vertessen topu ağlarla buluşturdu ve takımına skoru 1-1'e getirdi. 

PSV Eindhoven ve Arsenal son 16'da 

Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu son hafta maçında PSV Eindhoven ile Arsenal 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından Arsenal 1. ve PSV Eindhoven 2. olarak gruptan çıkarak son 16 turuna kalmayı başardılar. 

Senin için hazırladığımız haberler