PSV Teknik Direktörü Roger Schmidt: "Ne olacağı belli değil"

Orhan Gülek
27.07.2021 - 19:04 | Son Güncellenme: 27.07.2021 - 19:44

PSV Teknik Direktörü Roger Schmidt, Galatasaray maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalar bulundu.

PSV Teknik Direktörü Roger Schmidt: "Ne olacağı belli değil"

AJANSSPOR - HABER

PSV Teknik Direktörü Roger Schmidt, Galatasaray maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalar bulundu. Yarın akşam sahaya avantajlı çıkacaklarını ancak sarı kırmızılı ekibin çok güçlü bir takım olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam  Schmidt, kazanmak için herşeyi yapacaklarını ifade etti.

"Fatih Terim çok önemli bir hoca"

54 yaşındaki teknik adam Roger Schmidt "İyi seviyede oynadık, avantajlı başladık ve taraftarımızın önündeydik. Bu bizim için bir avantajdı ama kutlamanın zamanı değil çünkü bir maç daha var önümüzde. Fatih Terim çok önemli bir hoca. Türkiye için önemli başarıları var, Galatasaray'la da aynı şekilde. O sebeple sevinmenin zamanı değil, çünkü bir maç daha var önümüzde. Ne olacağı belli değil. Şimdi bu maça odaklanıp, kutlamaya değil maça odaklanacağız ve kazanmak için her şeyi yapacağız." şeklinde konuştu.

Takımın son durumu hakkında da bilgi veren PSV Teknik Direktörü Schmidt, transfer konusunda şu ifadeleri kullandı:

"Kalanlarla ve yeni gelenlerin adaptasyonuna odaklanıyoruz"

"Tabii ki hedeflerimiz var, bu hedeflerimize odaklanıyoruz. İyi çalışıyoruz. Transfer döneminde tabii ki kalanlar ve gidenler oluyor. Ama biz kalanlarla ve yeni gelenlerin adaptasyonuna odaklanıyoruz şu anda. O yüzden bunun bir problem olacağını düşünmüyorum. Hazırlık aşamasında 4 hafta boyunca Vertessen ve Phillipp ile birlikte çalıştık, onlar da hak ettiler oynamayı, başarılıydılar. O sebeple onları oynatmaya karar verdik."

"Geçen hafta oynanan ilk 11'den memnunum"

Karşılaşmada sahaya süreceği 11 hakkında ise Alman teknik adam Schmidt "Tabii ki şu anda ilk 11'i açıklamayacağım, böyle bir şey söz konusu değil. Geçen hafta oynanan ilk 11'den memnunum. Aynı 11'le olabilir ama buna yarın karar vereceğiz. Yedek oyuncularımız da başarılılar. Onlara da ir şans verme durumumuz olabilir. Bakacağız." açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe'den teklif aldı mı?

Son olarak adı sık sık Fenerbahçe ile anıldığı hatırlatılan ve "Fenerbahçe'den teklif aldınız mı" sorusuna Schmidt "PSV'de mutluyum."  diyerek basın toplantısını sonlandırdı.

PSV Eindhovenlı futbolcu Olivier Boscagli: "İlk maç 5-1 bitti ama o ilk adımdı"

Basın toplantısına katılan PSV Eindhovenlı futbolcu Olivier Boscagli ise "İlk maç 5-1 bitti ama o ilk adımdı. Sonuçta bir maç daha oynanacak. Galatasaray önemli bir takım. Yarına hazır olacaklarını düşünüyorum ama biz de hazır olacağız." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler