PSV Eindhoven yönetimi, Galatasaray maçında çıkan olayları inceliyor: Büyük üzüntü duyuyoruz...

23.07.2021 - 14:43 | Son Güncellenme: 23.07.2021 - 14:57

Son dakika haberleri... PSV Eindhoven'ın resmi internet adresinden, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turundaki Galatasaray maçında çıkan olaylara dair bir açıklama metni yayınlandı. İşte detaylar...

PSV Eindhoven yönetimi, Galatasaray maçında çıkan olayları inceliyor: Büyük üzüntü duyuyoruz...

AJANSSPOR - HABER

 

Galatasaray'ın PSV Eindhoven'la Hollanda'da oynadığı Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu karşılaşmasında meydana gelen olayların yankıları hala sürüyor. Ulusal ve uluslararası basında, PSV'ye yönelik tepkilerin artması üzerine kulüp yönetimi harekete geçti. Bugün, PSV Eindhoven'ın resmi internet adresinden yapılan paylaşımda, olaylara karışan taraftarların incelemeye alındığı belirtildi. 

PSV: "UEFA ile temas halindeyiz..."

Kulüpten yapılan açıklamada: "Taraftarımızla tekrar bir araya geldiğimizden ötürü mutluyduk. Ancak, Galatasaray maçında çıkan olaylar bizi derinden üzdü. PSV Eindhoven yönetimi, olaylara karışan kişileri bulmak için UEFA'yla temas halinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu adımda, kamera görüntüleri ve bilet bilgilerini inceliyoruz. Ayrıca, Galatasaray taraftarına kombine biletini satan kişileri de araştırıyoruz. Bu durum, tüzüğümüze aykırı" denildi. 

 

PSV Eindhoven Genel Müdürü Toon Gerbrand ise, "Olaya dair önlemleri alacağız. Bütün suçlular bulunacak." yorumunda bulundu. 

İlgini Çekebilir
PSV - Galatasaray maçının devre arasında gerginlik
Habere Git

Ne olmuştu?

PSV ile Galatasaray arasında oynanan Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu ilk maçında ilk yarının bitiş düdüğünün çalmasının ardından soyunma odasına doğru hareket eden sarı-kırmızılı ekibe, bir grup PSV taraftarı sözlü tacizde bulundu. Olayların büyümesi üzerine Galatasaray taraftarıyla, PSV taraftarı arasında gerilim iyice tırmandı. Güvenlik güçlerinin müdahale ettiği olayın akabinde, UEFA ve Hollanda ekibi; ilgili kişileri tespit edebilmek adına girişimleri hızlandırdı.  

Senin için hazırladığımız haberler