Roger Schmidt, Galatasaray - PSV maçının ardından açıklamalarda bulundu

28.07.2021 - 23:30 | Son Güncellenme: 29.07.2021 - 01:00

PSV Eindhoven Teknik Direktörü Roger Schmidt, 2-1 kazandıkları Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte Schmidt'in açıklamaları...

Roger Schmidt, Galatasaray - PSV maçının ardından açıklamalarda bulundu

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda evinde temsilcimiz Galatasaray'ı 5-1 mağlup eden PSV Eindhoven, İstanbul'daki rövanş maçında da 2-1 kazandı ve tur atladı. Hollanda ekibinde teknik direktör Roger Schmidt, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

'Beklediğimiz gibi oldu'

Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirten Schmidt, ''Mutluyuz, beklediğimiz gibi oldu, Galatasaray presle başladı ve ve biz geride iyi durduk. 20. dakikadan sonra atağa çıkmaya başladık. Sonra daha iyi oynadık. İlk golden sonra da özgüvenimiz geldi. Galibiyeti hak ettik, zordu ama başardık'' şeklinde konuştu.

PSV'nin paylaşımı hakkında 

Karşılaşmanın ardından PSV Eindhoven, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımda '"Küçük kulüp? Büyük sonuç." ifadeleri kullanıldı. Schmidt, kendisine bu paylaşımla ilgili sorulan soruya ''PSV çok büyük bir şehir değil. İstanbul'a baktığınızda kıyaslanamaz. O yüzen sosyal medya paylaşım ile ilgili bir şey diyemem'' şeklinde yanıt verdi. 

 

 

Roger Schmidt, Türk takımlarından teklif aldı mı? 

PSV Teknik Direktörü Roger Schmidt'in adı daha önce bazı Türk takımları ve son dönemde Fenerbahçe ile anılmıştı. Schmidt, bu konu hakkında kendisine sorulan soruyu ''Herhangi bir Türk takımından teklif almadım'' diye cevaplandırdı. 

Madueke: ''Kolay bir maç değildi''

Galatasaray karşısında PSV Eindhoven'in ilk golünü kaydeden Noni Madueke de maç sonu açıklamalarda bulundu. Madueke, ''Güzel bir deneyimdi. Galatasaray iyi bir takım ve iyi taraftarları vardı. İlk 11'de başlamak bana güven veriyor ve sonuçtan memnunum. Hocama da bana şans verdiği için teşekkür ediyorum. Kolay bir maç değildi bizim için. Saygı duyduğumuz bir takım Galatasaray. O yüzden kolay geçtiğini söyleyemem'' ifadelerini kullandı. 

 

Senin için hazırladığımız haberler