PTT ile PTT kargo cumartesi açık mı?

Ali Bozkurt
07.10.2021 - 23:26 | Son Güncellenme: 07.10.2021 - 23:32

En çok tercih edilen kurumlar arasında bulunan PTT çalışma saatlerine dair detaylar içerikte yer alıyor. PTT - PTT kargo Cumartesi açık mı? Hafta sonu çalışıyor mu? İşte Hafta sonu PTT kargo çalışma saatleri!

PTT ile PTT kargo cumartesi açık mı?

Fatura yatırmak, para çekimi yapmak ve kargo göndermek için en çok kullanılan şirketlerden biri olan PTT hakkında araştırmalar artmaya devam ediyor. Vatandaşlar hafta sonu PTT kargo ve PTT merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyorlar. PTT kargo çalışma saatleri de dahil tüm detaylara içerikte yer verdik. İşte PTT kargo çalışma saatlerine dair tüm bilgiler...

PTT kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Türkiye'nin posta örgütü, Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) ülkenin 81 ilinde yer alan yüzlerce şubesiyle vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.  PTT şubeleri, 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. 12.30’da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır.

PTT Cumartesi günü açık mı?

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz.

PTT Kargo Cumartesi günü açık mı?

PTT kargo hafta sonları sadece şubeden teslim veriyor. Eve kargo getirme hizmetleri hafta sonu bulunmuyor. Kargo almak isteyen vatandaşlar, Cumartesi günü en ge. 19.30'a kadar şubelerden teslim alabilirler. Pazar günleri ise PTT kargo ve PTT merkezleri çalışmıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler