"Puan silme cezasını iptal edebilirsek..."

15.10.2020 - 12:07 | Son Güncellenme: 15.10.2020 - 12:08

TFF 1. Lig haberi... Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, puan silme cezası ve eski başkan Mesut Mestan'ın alacağı ile ilgili açıklamalar yaptı...

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, gündemdeki konularla ilgili görüşlerini dile getirdi.

Bursa.com'a konuşan Başkan Kamat puan silme cezası ile ilgili konuşurken şunları söyledi: "Kulüp olarak zaten bu cezayı almışız. Ben iptal ettirmeye uğraşıyorum. Sabahtan akşama kadar kulüpteyim ve dosyalarımızın olduğu kulüplerle, menajerlerle, hocalarla, görüşüyorum. Bazı ülkelerle saat farkı olduğu için iletişim de zorlanıyoruz. Şu an 4-5 problemli dosyamız var. Perşembe mesai saati bitimine kadar vaktimiz var. Çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. İfade ettiğim gibi ceza zaten gelmiş, iptal edebilirsek ne mutlu bize. Elimizden geleni yaptığımızı taraftarımız bilsin istiyorum"

Mesut Mestan'ın alacağı

Mesut Mestan'ın alacağı olduğunu söyleyen Kamat, "Şu an sadece puan silme cezasının iptaline odaklanmış durumdayız. Sayın Mestan 9 milyon Lira karşılığı altın hesabından kulübe kaynak sağladığını ifade ediyor. Ancak altının fiyatının artmasıyla şu an alacağı 15 milyon Lira gibi bir rakama tekabül ediyor. Tabi ki inceleyeceğiz, bakacağız. Nedir, ne değildir. Ona göre hareket edeceğiz. Ama ifade ettiğm gibi öncelik şu an puan silme cezası ile ilgili çalışmalarımızda" ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler