Puma'dan Formula 1'in yeni şampiyonu Max Verstappen'e özel ayakkabı!

Orhan Gülek
15.12.2021 - 18:25 | Son Güncellenme: 15.12.2021 - 18:27

PUMA, Max Verstappen’in Formula 1 Dünya Şampiyonluğunu altın renkli çok özel bir yarış ayakkabısı ile kutladı.

Puma'dan Formula 1'in yeni şampiyonu Max Verstappen'e özel ayakkabı!

AJANSSPOR - HABER

Formula 1'de sezonun son yarışında Lewis Hamilton ile zirve yarışı veren ve rakibini son turda geçerek ilk kez dünya şampiyonu olan Verstappen'e Puma tarafından özel bir yarış ayakkabısı hediye edildi.

PUMA Motor Sporları Direktörü Thomas Josnik şu açıklamalarda bulundu: 

 

"2021, Spor adına inanılmaz bir yıldı"

 

“Max Verstappen ve Lewis Hamilton arasında oldukça heyecan verici bir sezon finaline şahit olduk. Her iki PUMA sporcusunun da Şampiyonluk için mücadele edişini görmek büyük bir onurdu.

Max ve tüm ekibini Formula 1 Dünya Şampiyonluğu unvanını kazandığı için tebrik ediyoruz. Lewis’in tüm sezon boyunca gösterdiği performansı da vurgulamak isteriz. 2021, Spor adına inanılmaz bir yıldı.”

Verstappen'e hediye edilen yeni Speedcat Pro modeli, altın rengi ile dikkat çekiyor.  Sezon sonu Abu Dhabi’deki test sürüşü sırasında hediyeyi teslim alan yeni F1 şampiyonu Verstappen, şu ifadeleri kullandı:

 

"Şu an Formula 1 Dünya Şampiyonu olmak harika bir duygu"

 

“Yarışın son turuna dek oldukça yoğun bir mücadele oldu. Şu an Formula 1 Dünya Şampiyonu olmak harika bir duygu. Bu çok büyük bir ekip çalışmasıydı. 2016’da Red Bull Racing Honda’ya katıldığımdan ilk günden beri beni desteklediği ve en iyi yarış ekipmanlarını sağladığı için PUMA’ya çok teşekkür ederim.”

PUMA, Verstappen'in formasını giydiği Red Bull Racing'in yanı sıra Scuderia Ferrari ve Mercedes AMG Petronas gibi önde gelen F1 takımlarının da sponsorluğunu üstleniyor

Senin için hazırladığımız haberler