Quaresma derbi öncesi iddialı!

04.05.2019 - 09:29 | Son Güncellenme: 04.05.2019 - 12:29

Quaresma derbi öncesi iddialı!

Spor Toto Süper Lig’in 31.haftasında deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak Beşiktaş’ta yıldız futbolcu Ricardo Quaresma’dan derbi öncesi yorum geldi. Derbi maça ilk 11’de başlaması öngörülen Quaresma, galibiyete yakın taraf olduklarını düşünüyor.

Quaresma: ”Bizden çekiniyorlar çünkü onlardan daha iyi oynuyoruz”

Ricardo Quaresma, “Bizden çekiniyorlar çünkü onlardan daha iyi oynuyoruz. Son maçlarımızın hepsini kazandık. Maça bu psikolojik üstünlükle çıkacağız” diye konuştu. Ayrıca arkadaşlarını da motive eden Portekizli, “Kendi futbolumuzu oynadığımız takdirde Galatasaray’ın hiç şansı yok” dedi.

Şenol Güneş de Quaresma’dan beklenti içinde

Öte yandan Şenol Güneş de Quaresma’dan çok şey bekliyor. Tecrübeli çalıştırıcı Q7 ile yaptığı görüşmelerde, önemli detayları paylaştı.

Şenol Güneş: "Kart görmen için senin üzerine oynayabilirler"

Güneş,  “Oyuna ilk 11’de başlasan da sonradan girsen de sana ihtiyacımız olacak. Bu maçta topu ayağında fazla tutmamalısın. Gereksiz yere oyalanmaktan kaçınmalısın. Ayrıca her an sakin kalmalısın. Kart görmen için senin üzerine oynayabilirler” diyerek oyuncusunu uyardı.

Quaresma derbi öncesi çok istekli

Sakatlandığı Göztepe maçından sonra geçen hafta Ankaragücü karşısında formasına kavuşan Portekizli yıldızın, derbide forma giymek için çok istekli olduğu ve hocasını ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.

Quaresma’nın bu sezonki performansı

Bu sezon 24 maçta 1591 dakika süre alan Ricardo Quaresma, 2 gol atarken 11 kez de asist yaptı. (Türkiye)

Senin için hazırladığımız haberler