"Quaresma ile görüşmelerimiz devam ediyor"

23.08.2020 - 15:12 | Son Güncellenme: 23.08.2020 - 15:12

Son dakika transfer haberi... Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken, Ricardo Quaresma'nın transferiyle ilgili görüşlerini dile getirdi. Peki Altay Quaresma'yı transfer edecek mi?

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig ekibi Altay'da, başkan Ekmekçioğlu Quaresma transferindeki son durumu anlattı. Ekmekçioğlu, Ajansspor'un daha önce duyurduğu Altay - Quaresma görüşmesini de doğruladı.

TRT Spor'a konuşan Ekmekçioğlu, "Şu an görüştüğümüz iki oyuncu var. Onlarla anlaşabilirsek kadromuza katacağız. Özellikle 10 numara mevkisine oyuncu bakıyoruz. Bir de hücum hattına sürpriz bir isim olursa, onunla anlaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ile görüşmelerin sürdüğünü söyleyen başkan Ekmekçioğlu, "Quaresma tabii dünya çapında bir oyuncu. Kendisini ispat etmiş bir futbolcu. Evet Quaresma ile görüşmemiz oldu. Hala da devem ediyoru görüşmelerimiz. Onun da görüştüğü kulüpler var tabii. O bölgede boşluğumuz var, birkaç oyuncu ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Süreç kulübün menfaatleri doğrultusunda ilerleyecek" ifadesini kulandı.

Geçen sezonu Kasımpaşa'da geçrein ve sözleşmesinin bitimiyle takımdan ayrılan Quaresma, 26 maçta 4 gol kaydetmişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

ÖZEL | Altay'dan Quaresma'ya! 'Paraya değil projeye gel'

 

Senin için hazırladığımız haberler