Quaresma taşımacılık! Rakibini kucağına alıp taşıdı
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Portekiz Liginde bu akşam oynanan Vitoria Guimaraes-Belenenses maçında eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma rakibini sedyenin gelmesini beklemeden kenara taşıdı

Son 5 Haber

Eyüpspor, eski Hataysporlu Bilal Boutobba'yı transfer etti!

Bayern Münih işi biraz abarttı! Tam 15 gol

Mike Tullberg'den Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklama: "Tur Atlamak Neredeyse İmkansızdı"

Diego Carlos'a öyle bir teklif geldi ki Fenerbahçe 1 saniye düşünmeden reddetti

Real Madrid'den santrfor transferi! 5 yıllık kontrat
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Ajansspor Haber
Beşiktaş'ın efsane Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma bu akşam Portekiz Liginde oynanan Vitoria Guimaraes-Belenenses maçında ilginç bir görüntüye imza attı.

Vitoria Guimaraes forması giyen Quaresma rakip Belenenses 1-0 galipken maçın 90.dakikasında yerde kalan rakip oyuncunun zaman çalmasını istemedi. Sedye gelmesini bekleyemeyen Quaresma rakibini kucağına alarak kenara taşımak istedi. Rakibin ve hakemin şaşkın bakışları arasında rakibini kucağına alan Quaresma bu hareketinin ardından sarı kart gördü. Maç Belenenses'in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
