Ricardo Quaresma Türkiye yolunda!

Akın Ungan
07.12.2023 - 20:08 | Son Güncellenme: 08.12.2023 - 19:13

Son dakika | Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe karşılaşacak. Ricardo Quaresma, ailesiyle beraber Türkiye yolunda olduğunu açıkladı. İşte detaylar.

Ricardo Quaresma Türkiye yolunda!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftası dev derbiye sahne olacak. Beşiktaş ile Fenerbahçe, Tüpraş Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadele öncesi Siyah-Beyazlılar'a Ricardo Quaresma'dan sürpriz geldi.

Quaresma ailesi Türkiye'ye geliyor

Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Ricardo Quaresma bir paylaşımda bulundu. Havaalanından fotoğraf paylaşan Quaresma, ailesi ile beraber Türkiye yolunda olduğunu belirtti.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki Süper Lig maçının 9 Aralık Cumartesi günü, saat 19.00'da başlaması planlandı. Tüpraş Stadı'ndaki mücadele beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçının iddaa oranları

Dev derbinin favorisi Fenerbahçe olarak belirlendi.

  • 3.23 - Beşiktaş
  • 3.13 - Beraberlik
  • 1.74 - Fenerbahçe

Quaresma'nın Beşiktaş performansı

2010-2013 ve 2015-2019 yılları arasında iki dönem Beşiktaş'ta oynayan Ricardo Quaresma, toplamda 227 kez giydiği Siyah-Beyazlı forma altında 38 gole imza attı. "Q7" lakaplı Portekizli yıldız, 77 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

"Derbide Beşiktaş kazansın, şampiyon olsun"

Yayıncı kuruluşa açıklama yapan Ricardo Quaresma, "Derbide Beşiktaş kazansın, şampiyon olsun, hak ettiği yerlerde olsun istiyorum. Beşiktaş'ı çok özledim. Derbi çok özel olacak" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler