Quaresma ve Talisca kalıyor mu? Açıkladılar!

29.05.2017 - 14:45 | Son Güncellenme: 29.05.2017 - 14:45

Quaresma ve Talisca kalıyor mu? Açıkladılar!

AJANSSPOR -  Beşiktaş’ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma ile Brezilyalı yıldız Anderson Talisca, Trt Spor’a özel bir röportaj verdi.  Quaresma ve Talisca’nın yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde :

Bütün hayatım boyunca sahada farklı şeyler yaptığım için eleştirildim. Eleştirilmeye de devam ediyorum. Kafam eserse her şeyi yapabilirim. Biraz inatçıyım. Kafamın dikine giden bir karakterim var. Ya çok sevildim, ya da nefret edilen biri oldum. (Ricardo Quaresma)

Taraftarımız çok özel. Mükemmel bir taraftar grubuna sahibiz. Sakat olduğumuzda bile bize oynama isteği veriyorlar. Benim için hep özel kalacaklar. Çin ile ilgili herhangi bir açıklamam olmadı. Kimse benle böyle bir şey konuşmadı. Böyle bir şey nereden çıktı anlamıyorum. (Ricardo Quaresma)

Talisca ile frikik antrenmanı yapmak çok büyük bir zevk. Benden ondan yaşça büyük olmama rağmen bir şeyler öğrendiğimi düşünüyorum. Antrenman ve maçlarda uyum gösterdiğimizi düşünüyorum. Talisca tabi ki daha iyi vuruyor. Bir gün dünya çapında bir takımda oynayacağını da düşünüyorum diyebilirim. Çok fantastik özelliklere sahip. Talisca, en iyi yerlere layık. (Ricardo Quaresma)

İşler biraz ters gidebiliyor ama yaşlandıkça daha iyi olmaya başlıyorum. Şaka bir yana her oyuncu takıma iyi başlamak ister. Ne kadar çalışırsanız çalışın, güven diye bir gerçek var. Hocanın bana güvenmesi, takımın bana güvenmesi çok önemli. Benim yeteneğim artı, çalışma bu tabloyu ortaya koyuyor. (Ricardo Quaresma)

Cristiano Ronaldo ile şampiyonluk konusunda henüz konuşmadık. Zaten milli takımda beraberiz. Uzun senelerden beri olan bir dostluğumuz var. Konuşuruz. Her zaman konuşabiliriz. (Ricardo Quaresma)

Hocamız her zaman söylediğim gibi çok büyük bir hoca. Onun dışında çok büyük bir insan. Burada farklı karakterde oyuncular var. Günlük mutluluk ve mutsuzluk durumları var. Oyunculara nerede ne zaman yaklaşacağını çok iyi bilen bir hoca. Zaten ilk 2 senede şampiyon olması da kendi karakterini çok net ortaya koyuyor. (Ricardo Quaresma)

Ben Talisca kadar saçları boyayamam çünkü kel kalıyorum.  Şu anda bonservisi yok ama ben de menajeri olduğum zaman bonservisi biraz pahalı olur. Çocuklarımın her daim mutlu olmasını isterim. (Ricardo Quaresma)

Hiçbir projem yok. Çocuklarımı mutlu görmeyi istiyorum. Onları serbest bırakmak lazım. Kendi mesleklerine kendileri karar versinler. Ama futbolcu olmayı isteyen olursa tabi ki gelişimi için elimden geleni yaparım. (Ricardo Quaresma)

Duran topları iyi kullanbilmenin arkasında çok çalışma var. Tabi ki Allah’ın verdiği bir yetenek var. Çalıştıktan sonra bir şeyler oluyor. Antrenmanlarda hiç bıkmadan çalışıyoruz. Kalecilerin pozisyonuna bakıyoruz. Ricardo’nun dediği gibi kafamıza eseni yapıyoruz ama arkasında uzun bir çalışma da var. (Anderson Talisca)

İkimiz de toplara iyi vuruyoruz. Aramızda rekabet yok. Çok iyi arkadaşız. İkimiz de çalışmaya devam ediyoruz. Maç esnasında kimin güveni daha yüksekse duran topu o kullanıyor. Aramızda rekabetin olmayacağını zaten sezon içinde gösterdik. Aramızdaki arkadaşlığı sahaya yansıttığımızda daha da başarılı olacağımızdan kimsenin şüphesi yok. (Anderson Talisca)

Her zaman takımda kalmak istediğimi açıkça belirttim. Benfica ile Beşiktaş arasındaki kontrat konularını ben bilmem. Başkan daha iyi bilir. Biz ailece burayı sevdik. Burayı benimsedik. Burada bir faktör vardı. Quaresma, burada benle çok yakından ilgilendi. Nerede yemek yiyeceğimi bile gösterdi. Biraz farklı bir karakter olduğu için değişik yorumlar yapıyor ama ben gördüm ki çok iyi bir insan. Buraya adapte olmamda en büyük etken Ricardo Quaresma’dır. (Anderson Talisca)

Tabi taraftarın alkışlarını görmek çok güzel. Bunun için çalışıyoruz. Tabi ki komik şeyler gördüm. Biri böbreğini, arabasını koymuş. Bunlar tabi ki komik. Benfica’da son senemde işler çok yolunda gitmedi. Oradan sonra bir nefes lazımdı. Onu da Beşiktaş’ta buldum. Teknik heyetin bana güvenmesi çok önemliydi. (Anderson Talisca)

Ricardo’nun dediği gibi büyük bir hoca. Kendisini gösteriyor. Oyunculara nasıl yaklaşacağını çok iyi biliyor. Oynamayan oyuncularla da yakından ilgileniyor. Etkisi çok büyük. İyi anlarım ve kötü anlarım oldu. Neyi nasıl düzeltmem gerektiğini söylemesi çok önemliydi. Şenol Güneş’e minnettarım. (Anderson Talisca)

Saç konusunda konuşmak istemiyorum ama Quaresma’nın saçını boyadığını gördüm. Aynı olmadı. O siyaha, ben beyaza boyadım. Siyah beyaz, Beşiktaş gittik öyle… Ricky frikiklere hazır. Ceza sahası dışından affetmez. (Anderson Talisca)

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler