Quaresma'dan Beşiktaş açıklaması

09.06.2020 - 20:11 | Son Güncellenme: 09.06.2020 - 21:41

Quaresma'dan Beşiktaş açıklaması

Kasımpaşa forması giyen Ricardo Quaresma, Beşiktaş’a dönmek için kulübe haber gönderdiği yönündeki iddialar üzerine bir açıklama yaptı.

Portekizli yıldız, "Beşiktaş'a ve taraftarlarına duyduğum sevgi ve saygı çok açık. Onlara güvenebileceğimi ve her zaman yanımda olduklarını biliyorum. Doğru veya yanlış bilgi sızıntıları Beşiktaş ya da başka bir kulübe fayda sağlamaz. Kulüplerin ve oyuncu temsilcilerin özel olarak konuşmaları doğaldır ancak, şahsen Beşiktaş'a olası geri dönüş için kimseyle görüşmedim" dedi.

Kulübü Kasımpaşa'yı kutlayan ve geleceğinin henüz belli olmadığını vurgulayan tecrübeli kanat, "Kasımpaşa, zor zamanda tüm takıma karşı sıradışı ve örnek gösterilecek bir davranış sergiledi. Yöneticiler, kulübe olan davranışlarından ötürü tebrik edilecektir. Geleceğim henüz yazılmadı. Kesin olan 2 şey var; şu anda formdayım ve vücudumda "kelepir" yazan bir dövmem yok" diye konuştu.

Quaresma haber gönderdi iddiası

36 yaşındaki futbolcunun, çok sevdiği siyah beyazlı formaya geri dönmek için menajeri aracılığıyla kulübe haber gönderdiği, Beşiktaş’ta 1 sezon görev yapıp ardından futbola veda etme planının olduğu iddia edilmişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler