Ricardo Quaresma'dan Beşiktaş itirafı: "Bir ihtimal"

İsa Kethüda
22.01.2024 - 11:13 | Son Güncellenme: 22.01.2024 - 11:25

Son olarak Vitoria Guimaraes forması giyen ve boşta olan Ricardo Quaresma, Süper Lig takımlarından Beşiktaş iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. Detaylar.

Ricardo Quaresma'dan Beşiktaş itirafı: "Bir ihtimal"

AJANSSPOR-HABER

Son olarak Portekiz Süper Ligi ekiplerinden Vitoria Guimaraes'te forma giyen ve şu anda serbest statüde yer alan Ricardo Quaresma, Beşiktaş ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Kariyerim henüz bitmedi. Beşiktaş bir ihtimal"

Portekiz basınından Record'a konuşan Ricardo Quaresma, "Kariyerimi sahada bitirmek istediğimi her zaman söyledim. Bakalım ne olacak. Kariyerim henüz bitmedi. Beşiktaş bir ihtimal, benim kulübüm, sevdiğim bir kulüp. Bunu daha önce de söyledim. Ailem de orada mutluydu. Bakalım" dedi.

"Beşiktaş'a hiç düşünmeden evet derim"

40 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz haftalarda, "Beşiktaş'tan devre arasında teklif alırsan cevabın ne olur?" sorusuna, "Hiç düşünmeden, 'evet' derdim. Hayallerimden birisi futbola Beşiktaş'a veda etmek. Mükemmel Beşiktaş taraftarının önünde bunu yapmak harika olurdu" yanıtını vermişti.

İlgini Çekebilir
Braga'dan Serdar Saatçı'nın ardından flaş hamle! Süper Lig'in genç yıldızı...
Habere Git

Feyyaz Uçar'dan Quaresma açıklaması

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar ise, Ricardo Quaresma ile ilgili yaptığı açıklamada, "Şu anda daha öncelikli konularımız var ama hocamızın böyle bir tasarrufu varsa mutlaka değerlendiririz" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe maçında plaket verilmişti

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Fenerbahçe ile oynanan derbi öncesinde siyah-beyazlı takımın eski oyuncuları Ricardo Quaresma ile Atiba Hutchinson'a plaket vermişti.

Quaresma, Beşiktaş'ta 2 dönem forma giydi

40 yaşındaki futbolcu 2010 yılında Inter'den Beşiktaş'a 7.3 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Siyah-Beyazlı takımda 2013 yılına kadar futbol oynayan Quaresma, sezon sonunda kulüpten ayrılmış ve Al-Ahli'ye gitmişti. Portekizli futbolcu, 2015 yılında ise Beşiktaş'a yeniden geri döndü. Yıldız futbolcu 1.2 milyon Euro bedelle Porto'dan transfer edildi ve 2019 yılında Siyah-Byeazlı kulübe veda etti.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'i kara kara düşündüren olay!
Habere Git

Beşiktaş'ta 3 kupa kaldırdı

Beşiktaş ile 227 karşılaşmaya çıkan Quaresma 38 gol ve 77 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli futbolcu Siyah-Beyazlı takım ile 2 Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler