Ricardo Quaresma'nın Fernando Santos sözleri yeniden gündem oldu

Özgür Koç
09.01.2024 - 10:32 | Son Güncellenme: 09.01.2024 - 10:42

Beşiktaş'ın Portekizli teknik direktör Fernando Santos'u takımın başına getirmesi, siyah beyazlıların eski yıldızı Ricardo Quaresma'nın Santos hakkındaki sözlerini akıllara getirdi.

Ricardo Quaresma'nın Fernando Santos sözleri yeniden gündem oldu

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma'nın geçmişte Portekiz Milli Takımı'nda hocalığını yapan siyah beyazlı takımın yeni teknik direktörü Fernando Santos hakkındaki sözleri yeniden gündem oldu.

Santos'lu Portekiz Avrupa şampiyonu oldu

Fernando Santos'un teknik direktörlüğünü yaptığı Portekiz Milli Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda finalde Fransa'yı 1-0 mağlup ederek şampiyon olmuştu. Beşiktaş'ın eski yıldızı Ricardo Quaresma da şampiyon olan Portekiz Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan isimlerden biriydi. 

Quaresma, Santos'a övgü yağdırmıştı

Quaresma, Portekiz Milli Takımı'na tarihindeki ilk şampiyonluğu kazandıran tecrübeli çalıştırıcı Fernando Santos için yaptığı yorumda "Az konuşan ama futbolcularına istek ve hırs depolamayı, futbolcu psikolojisini çok iyi bilen bir hoca. Futbolcuları maça hazırlamakta, bu kadar zeki başka bir teknik direktör ile çalışmadım." ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş'ın Fernando Santos ile anlaşmaya varmasıyla, siyah beyazlı taraftarın kalbinde özel bire yere sahip olan Ricardo Quaresma'nın Portekizli hoca hakkındaki sözleri yeniden gündeme geldi.   

Senin için hazırladığımız haberler