Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal Geri Dönüyor!

İsa Kethüda
30.01.2023 - 11:26 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 11:32

Beşiktaş haberleri... Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan ve takımla çalışmaya başlayan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal, sahalara geri dönüyor. İşte detaylar.

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal Geri Dönüyor!

Beşiktaş'ın derbide Trabzonspor ile sahasında 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın 45+1. dakikasında sakatlanan ve son 9 lig maçında forma giyemeyen Rachid Ghezzal, sahalara geri dönüyor.

Ghezzal, Karagümrük maçının kadrosuna girebilir

Sabah'ta yer alan habere göre; 3 aydan uzun süredir sakatlıkla boğuşan ve artık geri dönüş aşamasında olan Rachid Ghezzal'ın Fatih Karagümrük ile oynanacak karşılaşmada 21 kişilik kadroya girme ihtimali bulunuyor. 

Ghezzal için maç günü karar verilecek

Beşiktaş teknik heyeti, 1 haftadır takımla çalışmalara katılan Cezayirli yıldızı, yavaş yavaş maç havasına sokmayı planlıyor. Tecrübeli futbolcu için son karar karşılaşma günü verilecek.

İlgini Çekebilir
"Kanka bize gel" dedi... Kaan transferindeki detay
Habere Git

Bu sezonki performansı

30 yaşındaki Cezayirli sağ kanat oyuncusu bu sezon siyah-beyazlı takım ile çıktığı 5 maçta 2 gol ve 1 asist ile oynadı. 

Stoper transferine Tayyip Talha freni

Öte yandan, devre arası transfer döneminde sağ stoper için uzun süredir birçok oyuncuyla görüşme yapan Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuç'un başarılı performansı nedeniyle frene basıldı. 

Şenol Güneş, performansından memnun olduğu oyuncusunun alternatifinin de bulunması üzerine acele edilmemesini istedi. Beşiktaş yönetiminin, teknik heyetin onayıyla stoper transferini sezon sonuna bırakabileceği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'ye Berisha müjdesi! Augsburg kararını verdi...
Habere Git

Kanat kontenjanına takılmayacak

Aboubakar'ı kadrosuna katan Beşiktaş, kanada takviye yaparak takımın hücum gücünü artırmayı hedefliyor. Siyah-beyazlılar, kontenjan sorunu nedeniyle bu bölge için 21 yaş altı oyunculara yöneldi. Avrupa'da arayışlarını sürdüren yöneticiler, belirlenen isimleri teknik direktör Şenol Güneş'e sunacak ve bir seçim yapmasını isteyecek. Bu arada Beşiktaş'ın ilgilendiği Alexis Tibidi ise 2.6 milyon Euro'ya Troyes'a transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler