Rachid Ghezzal'da işlem tamam! 3 yıllık anlaşma...

28.07.2021 - 18:47 | Son Güncellenme: 28.07.2021 - 19:01

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Bir önceki sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Rachid Ghezzal, siyah-beyazlılarla anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Rachid Ghezzal'da işlem tamam! 3 yıllık anlaşma...

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig 2020-21 sezonunu ezeli rakiplerinin önünde, şampiyonlukla tamamlayan Beşiktaş; önümüzdeki sezon 3 kulvarda birden mücadele edecek. Kovid-19 nedeniyle İspanya kampını iptal edilen ekip, çalışmalarını Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde sürdürüyor. Bir yandan da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Beşiktaş'ın 2 kupayla tamamladığı sezonun aslan payına sahip futbolcusu Rachid Ghezzal, önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelip takıma katılabilir.

Çebi ilk sinyalleri verdi

Bugün, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Ankara'daki toplantısına katılan Başkan Ahmet Nur Çebi, toplantı sonrası: "Ben geçende açıkladım transferler imza atıldığı andan itibaren gerçekleşmiş sayılır. Bunlar gerçekleşmeden olmuş gibi ifade edilemez. Henüz atılmış imzalar yok ama işin sonuna gelindi. Hem Ghezzal’la hem de Rosier’le birçok yere geldik. Ama son imzalar önemli. Oldu diyebilmemiz için imzaları atmamız gerekiyor" diye konuştu.

Anlaşmaya varıldı

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Beşiktaş'ın Rachid Ghezzal'la 3 yıllık anlaşmaya vardığını; senelik 2.5 milyon Euro garanti ücret alacağını iddia etti. Ghezzal'ın önümüzdeki günlerde İngiltere'den ayrılıp İstanbul'a gelmesi düşünülüyor.

Rachid Ghezzal'ın istatistikleri

Geçtiğimiz sezon Leicester City'den kiralanan Rachid Ghezzal, Beşiktaş'taki ilk sezonunda 35 maça çıkarken 8 gol, 18 asistlik katkı sağlamıştı. Takımın 26 golünde imza sahibi olan Ghezzal, sezon boyunca 5 kez sarı kart görürken, kırmızı kart cezası almadı.

Senin için hazırladığımız haberler