Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal, Fenerbahçe derbisinde sahada olacak

Ali Bozkurt
11.09.2022 - 11:20 | Son Güncellenme: 11.09.2022 - 11:29

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Rachid Ghezzal'ın sahalara ne zaman döneceği belli oldu. Ghezzal'ın Fenerbahçe maçında oynaması bekleniliyor. Detaylar...

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal, Fenerbahçe derbisinde sahada olacak

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal'ın sahalara dönüş tarihi belli oldu. Cezayirli oyuncu derbi de sahada olacak. İşte detaylar...

Derbide sahada olacak

Sabah'ta yer alan habere göre Yarın akşam Başakşehir’le oynanacak mücadelenin kadrosunda yer almayacak olan Ghezzal’in, idman eksiği sebebiyle cumartesi günü oynanacak İstanbulspor karşılaşmasında da yüzde 100 hazır olması beklenmiyor. Deneyimli oyuncunun, 2 Kasım’da Fenerbahçe ’yle Vodafone Park’ta oynanacak derbide ise tamamen göreve hazır hale gelmesi planlanıyor.

Ghezzal'ın sakatlığı nedir?

14 Ağustos'ta Alanyaspor'la oynanan maçın ardından soğuk algınlığı sorunu ve sonrasında da ayağındaki ağrı sebebiyle formasından uzak kalan Cezayirli kanat oyuncusu, son yapılan idmanda bireysel olarak çalıştı ve tedavisine de devam edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’a iyi haber! Weghorst döndü
Habere Git

Valerien Ismael, dönüş tarihi vermişti

Valerien Ismael, Ankaragücü mücadelesi öncesinde Ghezzal'ın durumu için, "Ghezzal için biraz sabırlı olmamız gerekiyor, şu anda 1-3 haftalık bir geri dönüş durumu var. Önümüzdeki hafta tahminimce takım idmanlarına geri dönebilir" demişti..

Dev ekran kuruldu

 Medipol Başakşehir ile ilgili raporunu teknik direktör Valerien Ismael'e sunduğu öğrenildi. Fransız teknik adamın, analiz ekibinden gelen bilgiler ışığında oyuncularına rakibini ezberletmeye çalıştığı ifade edildi.

Nevzat Demir Tesisleri'nde sahaya kurulan dev ekranda futbolcularına turuncu lacivertli ekibin artı ve eksilerini anlatan 46 yaşındaki çalıştırıcı, kamera yardımıyla da antrenman analizini oyuncularıyla anlık paylaşıyor.

Dele Alli'de yok

Siyah-beyazlı ekibin deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 3-2 mağlup ettiği mücadelede oyundan çıkan Dele Alli'nin MR raporu belli oldu.

Kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada İngiliz yıldızın uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini duyurdu.

Dele Alli, yaklaşık 10 gün sahalardan uzak kalacak.

Senin için hazırladığımız haberler