Ankaragücü'nde Radakovic ile Hannousek, Fenerbahçe yenilgisinin sebebini açıkladı

28.01.2024 - 21:31 | Son Güncellenme: 28.01.2024 - 21:38

Trendyol Süper Lig'in 23'üncü haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Ankaragücü'nde Radakovic ile Hannousek maç sonu değerlendirmede bulundu.

Ankaragücü'nde Radakovic ile Hannousek, Fenerbahçe yenilgisinin sebebini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 23'üncü haftasında Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'ndaki maçta 1-0 yenik duruma düşen sarı-lacivertliler, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

 Fenerbahçe'nin gollerini 20 ve 32'nci dakikalarda Cengiz Ünder kaydetti. Ankaragücü'nde fileleri 13'üncü dakikada penaltıdan Tolga Ciğerci havalandırdı.

Karşılaşma sonrası Ankaragücü'nde Hannousek ile Radakovic açıklamalarda bulundu.

Radakovic: "Fenerbahçe'nin kişisel olarak çok yetenekli oyuncuları var"

Konuk ekip Ankaragücü'nün Sırp stoperi Radakovic, "İlk yarım saatti daha domine olarak tamamladık. Beraberliği getiren golle birlikte takımda biraz dağılma yaşadık. Fenerbahçe'nin kişisel olarak çok yetenekli oyuncuları var. Her oyuncu maçın kaderini değiştirebilecek kalitede. Topa sahip olduğumuzda daha sakin olabilseydik bugün daha başarılı bir sonuçla geri dönebilirdik. " dedi.

"Büyük hatalar olduğunu düşünüyorum"

Bu maçı unutup önlerine bakacaklarını ifade eden Radakovic, "Fenerbahçe çok kaliteli bir takım. Şahsen takım organizasyonunda büyük hatalar olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe deplasmanı çok zor ve kaliteli bir takıma karşı oynuyorsunuz. Artık önümüze bakmamız gerekiyor."

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de Cengiz'in gecesi! Lider yola devam etti
Habere Git

Hannousek: "Fenerbahçe çok rotasyonlu bir takım"

Başkent ekibinin Çek futbolcusu Hannousek ise, "Trabzınspor maçıyla kıyasladığımızda o maçı kazanabilirdik. Bugün opsiyon yaratamadık. O maçın sonucu çok farklı olabilirdi. Bugün Fenerbahçe takımını tebrik etmek istiyorum.  Fenerbahçe çok rotasyonlu bir takım. Markaj yapması çok zordu. Oyuncular çok fazla yer değiştirdiğinden kimi markaj yapacağımı şaşırıyorum. bugün imkansıza yakın bir performans vardı. İyi bir performans çıkardılar." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler