Radamel Falcao, Fatih Terim ile görüştü: "Bir an önce gelmek istiyorum"

20.08.2019 - 11:23 | Son Güncellenme: 20.08.2019 - 08:27

Radamel Falcao, Fatih Terim ile görüştü: "Bir an önce gelmek istiyorum"

Radamel Falcao, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile görüştü! TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao ile görüntülü görüşme yaptığı iddia edildi.

İşte detaylar...

Takvim'de yer alan habere göre; Yarın İstanbul’a gelmesi beklenen Radamel Falcao’nun Fatih Terim ile yaptığı görüşmede, “Bir an önce İstanbul’ a gelmek ve takıma katılmak istiyorum” diye konuştuğu öğrenildi..

CİMBOM'da Radamel Falcao için geri sayım sürüyor... Yarın İstanbul'a gelmesi beklenen Kolombiyalı yıldızın teknik direktör Fatih Terim'le Whatsapp üzerinden görüntülü görüşme yaptığı ortaya çıktı. Falcao'nun Galatasaray forması giymek için sabırsızlandığı öğrenildi..

Çok heyecanlı ve sabırsız

YILDIZ futbolcunun Fatih Terim'le yaptığı bu özel görüşmede, "Bir an önce İstanbul'a gelmek ve takıma katılmak istiyorum. Çok heyecanlıyım" ifadesini kullandığı belirlendi..

YÖNETİME yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Galatasaray bugün Falcao için KAP bildirimini yapacak. Ardından da Kolombiyalı yıldızın transferi için heyecanlı süreç başlayacak..

YARIN ya da en geç perşembe günü İstanbul'a beklenen Falcao için taraftara açık bir tören yapılacak. Yönetim transferin meyvelerini sosyal medya üzerinden toplamak için özel hazırlık yapıyor..

Senin için hazırladığımız haberler