Radamel Falcao: "Galatasaray formasını giyebilme tutkusu beni heyecanlandırdı"

10.09.2019 - 10:53 | Son Güncellenme: 10.09.2019 - 13:53

Radamel Falcao: "Galatasaray formasını giyebilme tutkusu beni heyecanlandırdı"

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın yeni transferi Radamel Falcao, antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Falcao'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Galatasaray'ın teklifi haziran başında geldi. İlk konuşmaya başladıklarından itibaren pozitif düşündüm. Çünkü Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu biliyordum. Fatih Terim faktörü çok önemliydi. Taraftar da daha önce bildiğim konuydu. Bu formayı giyebilme tutkusu beni heyecanlandırdı.

Türkiye'de başka bir takımdan teklif almadım. Avrupa ve ABD'den gelmişti. Galatasaray'ı, Avrupa'da söz sahibi olduğu için tercih ettim. Şampiyonlar Ligi'nde olmak çok önemli. Monaco'da yarı final başardık. Galatasaray'da da şu anda çok iyi bir kadro var. Bence Avrupa'da çok iyi işler yapabiliriz. Bunları düşününce Galatasaray kararı benim için daha kolay oldu.

İnanılmaz bir karşılama oldu. Galatasaray taraftarına teşekkür edeim. Bu karşılamayı bekliyordum. Galatasaray taraftarıyla ilgili hep olumlu şeyler duydum. Bu anı ailemin de yaşamasını istedim. Unutulmaz bir andı. İstanbul için de övgü dolu sözler duydum. Türk halkı da Güney Amerikalılar gibi çok sıcak kanlılar. Adaptasyon sürecinde bunların etkisi olacak.

Bu hafta iyi idmanlar geçirdim. Monaco'da da yapıyordum. Son karar tabii ki Fatih Hocamızın. Tabii ki süre verirse oynayabilirim. 

Tarafarlara bir kez daha teşekkür ediyorum. İnanılmaz şeyler yaşattılar. Gollerimle beraber onları mutlu etmek istiyorum. Transfer sürecinde hep yanımdalardı. En güzel şeyleri hak ediyorlar.Türk futbolu da iyi şeyler hak ediyor. Büyük bir potansiyel var.

Radamel Falcao, röportaja Türkçe konuşarak başladı

Senin için hazırladığımız haberler