Radamel Falcao hem Türkiye, hem Kolombiya'da gündem!

15.10.2021 - 14:54 | Son Güncellenme: 15.10.2021 - 15:03

Galatasaray'dan sonra Rayo Vallecano'da kariyerine devam eden Radamel Falcao hem Türkiye hem de başka ülkelerde gündem oldu. İşte detaylar...

Radamel Falcao hem Türkiye, hem Kolombiya'da gündem!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da son günlerde mevcut yönetimle eski yönetim arasında Radamel Falcao üzerinden bir tartışma yaşanıyor. Galatasaray Başkanı Burak Elmas eski yöneticilere Falcao için "Kulübün sahibi olsalar Falcao'yu alırlar mıydı?" sorusunu sordu. Falcao, İspanya'da şu anda huzurlu bir dönem geçiriyor. Hatta oyuncunun performansı Kolombiya'da ve çeşitli ülkelerde gündemde.

İspanya'da iyi bir başlangıç yaptı

Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Radamel Falcao, kariyerine Rayo Vallecano'da devam ediyor. Golcü futbolcunun yeni takımındaki performansı gündem oldu.

"El Tigre geri dönüyor"

Kolombiya basınında çeşitli internet sitelerinde yapılan Radamel Falcao ile ilgili analizlerde, "El Tigre geri dönüyor" değerlendirmesi dikkati çekti.

"Özlenen Falcao olma fırsatını kaçırmayacaktır"

Fransız kaynaklı Lefigaro'daki haberde ise Rayo Vallecano Teknik Direktörü Andoni Iraola'nın sözlerine yer verildi ve Falcao'nun performansı hatırlatıldı. Iraola, "El Tigre ile her şey daha kolay. O muhteşem bir tecrübe. Onu sadece sahaya sürmeniz gerektiğini biliyorsunuz. O özlenen Falcao olma fırsatını kaçırmayacaktır" dedi. 

Radamel Falcao'nun performansı

Falcao, bu sezon Rayo Vallecano'da 4 maçta 3 gol attı. Falcao, Galatasaray'da 2019-20 sezonunda 22 maçta 11 gol 1 asist üretti. 2020-21 sezonunda 19 maçta 9 gol 2 asist üreten futbolcu, bu sezona Galatasaray'da başlamış ve 3 maçta gol atıp skor üretememişti.

Senin için hazırladığımız haberler