Falcao için meydan okuma vakti!

19.06.2020 - 14:30 | Son Güncellenme: 19.06.2020 - 14:39

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da Radamel Falcao önümüzdeki haftalarda önemli bir sınav verecek. Fatih Terim'in Falcao'dan beklentisi neler? Stoper pozisyonunda kim oynayacak? Galatasaray'da son gelişmeler...

Falcao için meydan okuma vakti!

BURHAN CAN TERZİ - AJANSSPOR ÖZEL

Gaziantep FK ile oynayacağı maçta 3 puan hesapları yapan Galatasaray’da Florin Andone’nin sezonu kapatması, Adem Büyük’ün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan ceza almasıyla Radamel Falcao santrfor bölgesinde alternatifsiz durumda kaldı. Falcao’dan beklentiler neler? Detaylar haberimizde…

Falcao’yu bekleyen büyük sınav

Sezon başında transferi yılan hikayesine dönen ve resmi rakamlara göre 5 milyon Euro maaş karşılığında transfer edilen Kolombiyalı yıldızı önümüzdeki 3 hafta büyük sınav bekliyor.

Fatih Terim’in Falcao’dan beklentisi büyük

Sarı-kırmızılı takımın şampiyonluk iddiası için çok büyük önem taşıyan Gaziantep FK, Başakşehir ve Trabzon maçlarında takımın ilerideki tek umudu olan Falcao, sezonun ilk yarısında sakatlığı sebebiyle bu maçları kaçırmıştı. Galatasaray, bu üç maçta 4 puan çıkarabilmişti.

Terim'in Falcao'dan beklentisi büyük

Gaziantep’i deplasmanda mağlup eden Cimbom, Başakşehir’e yenilmiş, Trabzonspor’da berabere kalmıştı. Galatasaray’ın şimdiki hedefi bu seriden 9 puanla ayrılmak. Ve bu hedefe giderken de teknik direktör Fatih Terim, Falcao’dan çok önemli işler yapmasını bekliyor.

Emin formaya yakın

Galatasaray’da Ryan Donk’un da cezalı duruma düşmesi üzerine savunmada kimin yapacağı çok büyük merak konusu. Sarı-kırmızılılarda orijinal stoper olarak Ahmet Çalık ve genç Emin kalırken, teknik direktör Fatih Terim, Gaziantep FK maçının 11’inde Lemina’yı stoperde görevlendirmeyi planlıyor.

Lemina’nın partneri konusunda henüz yüzde verilmiş bir karar olmasa da Emin Bayram şu an 11’e daha yakın.

Falcao karşısında denedi

Ahmet Çalık’ın Rize maçı performansından memnun kalmayan Terim, Emin üzerinde duruyor ve genç oyuncuyu bugünkü idmanda Falcao karşısında deneyerek bir anlamda test etti.

Senin için hazırladığımız haberler