Falcao indirim dedi! Devre dışı kalacak maddeler...

22.07.2020 - 08:38 | Son Güncellenme: 22.07.2020 - 08:44

Galatasaray forması giyen Radamel Falcao'nun geleceği merak konusu oldu. Falcao takımda kalacak mı? Sözleşmesinde düzenleme yapılacak mı? Kontratta nasıl maddeler var?

Falcao indirim dedi! Devre dışı kalacak maddeler...

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, hem garanti ücretinde hem de 2 milyon Euro tutarındaki ek maddelerden fedakarlık yapmaya hazır olduğunu yönetime iletti.

Skor'da yer alan habere göre; İstanbul’dan ayrılmayı istemeyen Kolombiyalı süper yıldız Falcao, hem garanti ücretinde hem de 2 milyon Euro tutarındaki ek maddelerden fedakârlık yapmaya hazır olduğunu yönetime iletti.

Geride kalan sezonun en flaş transferiydi. Monaco'dan G.Saray'a gelişini on binlerce taraftar sosyal medyadan takip etti. Havalimanında görkemli bir karşılama yapıldı. Sarı-kırmızılılarda 22 maçta 11 gol attı ama çok maç kaçırması tartışma yarattı. Ve Radamel Falcao'nun geleceği yine gündemde. Yönetimin takım aradığı iddia edilen Kolombiyalı yıldızdan flaş bir hamle geleceği ifade ediliyor.

 

 

Yönetimden yanıt bekliyor

Falcao, 2022'de bitecek sözleşmesine sadık kalacak. Hamile olan eşi ve ailesi de İstanbul'dan ayrılmak istemiyor. Bu nedenle yıldız futbolcu, 5 milyon Euro'luk garanti ücretine ek olan 2 milyon Euro dolayındaki bonus maddelerden fedakârlık yapmaya hazır. Bazı ek maddeleri devre dışı bırakabileceğini, indirim konusunda da görüşebileceklerini yönetime ileten Falcao yanıt beklemeye başladı.

Bazı maddeler şu şekilde:

 

  • Avrupa kupalarına yönelik maç ve galibiyet primi.
  • Süper Lig şampiyonluğu, Avrupa Ligi şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi son 16, yarı final, final ve şampiyonluk bonusu.
  • İlk 11'de çıkacağı her 10 maça yönelik alacağı prim.
  • Alacaklarının iki ay gecikmesi halinde sözleşme feshi hakkı.

Teknik heyet şekilleniyor

Daha önce görevini bırakan Hasan Şaş ile sezon sonu ayrılacak Ümit Davala'nın ardından Galatasaray teknik heyetine son şekli veriliyor. Sağ kolu Levent Şahin'le devam edecek Fatih Terim, iki eski öğrencisini daha ekibe alacak. İki sene önce futbolu bırakan Hakan Balta ile bu hafta Cimbom'daki son maçına çıkacak Selçuk İnan, Fatih Terim'in yeni yardımcıları olacak.

Senin için hazırladığımız haberler