Radamel Falcao: O, bu takımın 112'si

05.07.2021 - 11:03 | Son Güncellenme: 05.07.2021 - 11:49

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, Copa America'da yarı finale kalan takımını destekledi. Ospina için de övgü dolu sözler söyledi.

Radamel Falcao: O, bu takımın 112'si

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Kolombiya Milli Takımı, Copa America'da yarı finale yükseldi. Galatasaray'ın golcü futbolcusu Radamel Falcao, Kolombiya Milli Takımı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Falcao'nun mesajı sonrası ise James Rodriguez eleştirildi. Detaylar haberde...

Falcao desteğe devam etti

Galatasaray forması giyen Radamel Falcao yaşadığı sakatlık, koronavirüse yakalanması sebebiyle Kolombiya Milli Takımı'nda yer almadı. Ancak; Falcao, takımda olmamasına karşın milli takımı desteklemeye devam ediyor.

Falcao: Ospina bu takımın 112'si, tebrikler

Golcü futbolcu, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Bu takımı da teknik direktörü de tebrik ediyorum. Ne harika bir an!" diyerek Kolombiya'nın yarı finale kalmasını değerlendirdi. Ayrıca Falcao, kaleci Ospina için de "Ospina, Kolombiya'nın 112'si. Tebrik ediyorum" dedi.

James Rodriguez eleştirildi

Fakat; daha önce Kolombiya'nın yıldızlarından biri olarak gösterilen ve kadroda yer almayan James Rodriguez'in tebrik mesajı paylaşmaması eleştiri konusu oldu. Kolombiya ve Messi'nin takımı Arjantin 6 Temmuz Salı (yarın) günü karşı karşıya gelecek. 

Senin için hazırladığımız haberler