Radamel Falcao'yu böyle yorumladılar! Messi, Mbappe, Simeone...

13.08.2019 - 14:38 | Son Güncellenme: 01.09.2019 - 16:20

Radamel Falcao'yu böyle yorumladılar! Messi, Mbappe, Simeone...

Mücadele edeceği tüm kulvarlarda başarılı olmak isteyen Galatasaray’ın kadrosuna katmak için uzun uğraşlar verdiği ve uzlaşma sağladığı Radamel Falcao için bekleyiş sürüyor. Fransız basını, Falcao ile ilgili yoruma dayalı bir haber paylaştı. Kolombiyalı futbolcu ile ilgili dünya futbolunda söz sahibi isimlerin yaptığı değerlendirmeler paylaşıldı. İşte o isimlerin Falcao’ya istinaden görüşleri:

MESSİ (Barcelona)

Falcao çok büyük futbolcu. Top kontrolü ve şut yeteneği muazzam. Onun son vuruşları benim için her zaman çok etkileyici oldu.

MBAPPE (PSG)

Gol atıyor, asist yapıyor ama ondan daha önemlisi Falcao bir lider. Onunla aynı takımda oynadığım için çok mutluyum.

JARDİM (Monaco Teknik Direktörü)

Onu anlatmaya gerek var mı? Herkes oyunun yeteneklerini biliyor. Falcao tek başına maç alan, tabelayı sürekli değiştiren bir futbolcu. O her zaman en üst seviyede oynayıp futbolu bırakmalı.

FERREİRA (Porto)

O bir ceza sahası içi canavarı. O bölgede gözü kapalı oynar. Kendisine çok güveniyor ve saliseler içinde aldığı kararlarla vuruşlarını yapıyor. Falcao doğuştan golcü.

DİEGO SİMEONE (Atletico Madrid Teknik Direktörü)

Radamel'i çocukken tanıdım. Onunla River Plate'de kupa kazandık. Öncelikle insan olarak onu çok severim. Onun oyuna tutkusu muhteşem. Futbolda bazı oyuncular farkı yaratır. Falcao onlardan biri. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler