Fenerbahçe için flaş transfer iddiası! Rade Krunic...

Özgür Koç
04.12.2023 - 16:50 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 17:04

Devre arasında takıma takviyeler yapması beklenen Fenerbahçe için İtalya'dan flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe için flaş transfer iddiası! Rade Krunic...

AJANSSPOR - HABER

Çizme basını, devre arasında yapacağı transferlerle kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'ye yıldız ismi yazdı. 

Kanarya, Krunic transferini bitirmeye yakın

Sabah'ta yer alan habere göre İtalyan basını, sarı lacivertlilerin yaz aylarında yoğun çabalarına rağmen Milan'ın inadını kıramadığı için kadrosuna katamadığı Rade Krunic transferini bitirmeye yakın olduğunu duyurdu.

4 milyon Euroluk teklif

Çizme basınına göre Boşnak yıldızın ilk 11'den rotasyona düşmesini fırsat bilen Sarı-Lacivertliler, ara transfer için Serie A ekibinin kapısını çaldı. Kanarya'nın, 30 yaşındaki oyuncu için Milan'a 4 milyon euro; Boşnak yıldıza ise seneliği 3.5 milyon euro'dan 3 yıllık teklif yapıldığı yazıldı.

Milan maksimum gelir peşinde

Haberde, ilk 11'deki yerini kaybeden Krunic'in gözden düştüğü; Kırmızı Siyahlılar'ın da sözleşmesi 2025'te bitecek 30 yaşındaki futbolcudan maksimum maddi geliri elde etmeyi hedeflediği vurgulandı. 

Formayı kaptırdı

Serie A ekibinin 2019-2020 sezonu başında 8.6 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı tecrübeli ön libero, geçen sezonki performansının gerisinde kalınca formasını sakatlıktan dönen İsmael Bennacer'e kaptırdı. Bu sezon 14 resmi maçta forma şansı bulan 30 yaşındaki futbolcu kırmızı siyahlı takımla bugüne kadar toplamda 139 maçta sahaya çıkarken 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Piyasa değeri 10 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 1.84 boyundaki Boşnak ön liberonun Milan ile olan sözleşmesi 2025 Haziran ayı sonunda bitiyor.

Senin için hazırladığımız haberler