Radyospor'da açıklandı, Ahmet Ağaoğlu doğruladı!

17.11.2019 - 13:16 | Son Güncellenme: 17.11.2019 - 10:18

Radyospor'da açıklandı, Ahmet Ağaoğlu doğruladı!

Süper Lig'de bu sezon iddialı bir görüntü ortaya koyan Trabzonspor'da tecrübeli futbolcu Jose Sosa'nın geleceği merak konusu olmuştu. Sosa'nın Trabzonspor'da kalıp kalmayacağı netleşti. Sosa, Trabzonspor ile ne zaman sözleşme imzalayacak?

Favio Bilardo, Sosa'nın durumunu Radyospor'da açıklamıştı

Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın menajeri Favio Bilardo geride bıraktığımız haftalarda Radyospor'a yaptığı özel açıklamada, yıldız ismin Trabzonspor'da kalmaya sıcak baktığını belirterek, "Jose Sosa Trabzonspor'da mutlu. Biz sözleşme uzatma konusunda pozitifiz" ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Ağaoğlu da doğruladı

Yayıncı kuruluşa konuşan Trabzonspor'un 1 numaralı ismi Ahmet Ağaoğlu, Sosa ile ilgili durum hakkında aynı paralelde konuştu, taraftarlara Arjantinli yıldız için müjdeyi verdi.

Ağaoğlu'ndan taraftarlara Jose Sosa müjdesi

Ahmet Ağaoğlu, "Ay sonu itibari ile anlaşma bitecek. Trabzonspor'un şartları belli. Sosa'nın değeri belli. Sosa'nın üstlendiği olduğu sorumluluk belli. Sosa bizim çok önemli değerlerimizden biri. Kalma olasılığı yüzde 99 herhalde. Sosa, kaldı da sözleşmedeki bir takım detaylar görüşülüyor. Sosa futbolu noktaladığında kulüp içerisinde görmek istediğim bir oyuncu. Bu benim düşüncem" dedi.

Ünal Karaman ve arkadaşlarıyla iyi bir iletişimi var

Teknik direktör Ünal Karaman ile üst düzey bir iletişime sahip olan Sosa da Trabzonspor'da mutlu olduğunu kendisiyle yapılan röportajlarda dile getirmişti.

Sosa bu sezon kaç gol attı?

Jose Sosa, 10'u Süper Lig 7'si de Avrupa Ligi olmak üzere Trabzonspor'da bu sezon 17 maçta 1465 dakika süre aldı ve 3 gol 2 asistlik performans sergiledi. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler