Radyospor'da açıklandı: "Kucka, Medel, Bacca, Visca.."

02.07.2017 - 11:06 | Son Güncellenme: 02.07.2017 - 11:06

Radyospor'da açıklandı: "Kucka, Medel, Bacca, Visca.."

AJANSSPOR - Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Radyospor'da yayınlanan Laf Lafı Açıyor programında Özgür Sancar'a transfer gündemine dair özel açıklamalarda bulundu.

Öne çıkan değerlendirmeler şu şekilde:

Mardin ziyareti

"Trabzon'a indik. Başkan akşam İstanbul'a döndü. Biz de Trabzon'dayız. Oranın böyle projelere ihtiyacı var. Nasıl mutlu oluyorlar... Çok sağ olsunlar, yakında ilgilendiler. Aslında böyle şeyleri yapmak lazım. Transfer falan geçici işler."

Transfer çalışmalarında son durum

"Transferde başkan Twitter üzerinden sinyali verdi. Çok fazla geri adım atacağını zannetmiyorum. Yoğun çalışıyoruz. İtalya'daydı. Sonra da Avusturya'ya geçti. Dün de Mardin'de beraberdik. İstanbul'a geçti.

Bu takım birlikte, beraber arkadaşlık havasını yakaladı. Özellikle ikinci yarıdan itibaren sevgi-saygı içerisinde paylaşan bir takım vardı. Çok fazla oynayıp dengeyi de bozmamak lazım. İhtiyaç duyduğumuz mevkilere göre hareket edeceğiz. Ersun Hoca'nın da talepleri var. Ahengi bozmadan, ligde iyi yerlerde olmak için uğraşıyoruz.

Trabzonspor her sene şampiyonluğa oynacak. 50. yıl önemli ama 49. yılda da şampiyonluğa oynadık. Baskı gerçekten var. Ben beyin cerrahı olarak da çalışıyorum. Gelen hasta önce, 'Trabzonspor şampiyon olacak mı?' diye soruyor. Hep beraber birleşince çok daha az baskıyı hissederiz. Trabzon müthiş bir futbol şehridir. Her ferdin fikrini önemsemek büyük değer katar."

Yusuf Yazıcı'nın yükselişi

"Daha çok yeni. 'Oldu, bitti' diye bir şey yok. Bana göre yolun başında. Üzerine katacak. İnanılmaz performans gösterip, faktörler yan yana gelmesi gerekir. Diğer türlü negatif performans sergiler. Soranlar oldu ama Yusuf bizde en az 3-4 sene daha top oynaması lazım. Resmi bir teklif olmadı. Gayriresmi teklifler oldu. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Yusuf'u düşünmesi doğal. Altyapıdan gelen, 19 yaşında; kişiliği de çok iyi bir çocuk."

Medel, Kucka, Visca, Bacca gündemde mi?

"Piyasada dolaşan 35-40'a yakın isim var. Bu isimlerden alınacak sayı 3 ya da bilemedin 4 olacak. Geride kalan isimler spekülasyon. Transfer yapmaya başladığımızda 70 tane isim oluyor. Bu işi bilen, teknik heyetin raporunu da önemsiyoruz."

Funes Mori listede mi?

"Hiç öyle bir şey yok. Gündemimizde değil"

Kucka transferinde son durum!

"Kulüple anlaşıldı oyuncu ile görüşme devam ediyor. Ekonomik şeyler de var. Ekomik tabloyu da çok önemsiyoruz. UEFA'nın FFP kriterleri var. Onu göz önüne alarak hareket etmemiz gerekiyor."

Yusuf Erdoğan'a teklif var mı?

"Bu sezon çok fazla süre alamadı. Sekiz-dokuz sezondur Trabzon'da. Tekliflerin gelmesi normal. İstanbul takımlarında  da teklif geldi. Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz."

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler