"Rafa Benitez'i yumruklamak istedim"

03.06.2020 - 23:35 | Son Güncellenme: 03.06.2020 - 23:39

"Rafa Benitez'i yumruklamak istedim"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un eski kalecisi Jerzy Dudek, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Liverpool'dan ayrılma sürecine değinen Dudek, o zamanlar teknik direktör Rafa Benitez'i yumruklamak istediğini söyledi.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

"Kariyerimin zirvesinde gibi hissediyordum"

Tarihi Şampiyonlar Ligi finalinin ardından kariyerinin zirvesindeymiş gibi hissettiğini söyleyen Dudek, "Milan karşısında İstanbul'da oynadığımız finalden sonra, kariyerimin zirvesinde gibi hissediyordum. Ancak böyle bir anda Rafa Benitez, Pepe Reina'yı transfer etmek istedi. Pepe, harika bir adamdı. Gerçekten onu sevmiştim. Ancak benim futbol oynamam gerekiyordu. Çünkü 2006 Dünya Kupası'nda forma giymek istiyordum."

"Rafa Benitez bizimle konuşmuyor"

Pepe Reina'nın takıma katılmasının ardından kulüpten ayrılmak isteyen eski futbolcu, "Benitez'e gitmek istediğimi söyledim. Ancak kabul etmiyordu. Çünkü Reina'nın sakatlanma ihtimalinden korkuyordu. Bir süre sonra Bundesliga ekiplerinden Köln'ün beni transfer etmek istediğini öğrendim. Takımdaki yerimi kaybedince, Köln'e gitmenin mantıklı olduğunu düşündüm. Alman kulübünün resmi teklifi yaptığını öğrendiğimde ayrılmayı bekliyordum. Ancak bir gün onlarla konuştuğumda bana 'Rafa Benitez bizimle konuşmuyor' dediler. Çılgına dönmüştüm."

"Yumruklamak istedim"

O andan sonra Rafa Benitez'i yumruklamak istediğini söyleyen Dudek, "Bunun nedenini öğrenmek için Benitez ile konuşmaya gittiğimde bana beni kiralamak istediklerini ve sadece 800.000 pound önderdiklerini söyledi. Bu şartlar altında beni bırakmak istemiyordu. O sırada kulağıma bir şeyler fısıldanıyor gibi hissettim. Sanki biri arkama geçmiş ve bana 'Onu yumrukla' diyordu. O an Rafa Benitez'i gerçekten yumruklamak istedim. Çünkü bunu yaparsam, kulüpten ayrılmama izin verirler diye düşündüm. Ancak her şeye rağmen Liverpool'un bir parçası olmak gurur verici. Geçen yıl oğlumla birlikte Liverpool'un Şampiyonlar Ligi finaline gittim. Bir kez daha kupayı kaldırma anımızı hatırladım. Gözyaşlarımı tutamadım." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler