Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Rafa Silva Süper Lig hakemlerini eleştirdi!

20.09.2024 - 16:51 | Son Güncellenme: 20.09.2024 - 18:40

Beşiktaş'ın Portekizli on numarası Rafa Silva, Süper Lig'deki hakem kararları ile ilgili ciddi eleştirilerde bulundu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Rafa Silva Süper Lig hakemlerini eleştirdi!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de sezona etkileyici bir giriş yapan Beşiktaş'ta yıldız futbolcu Rafa Silva, hakemlerle ilgili önemli bir eleştiride bulundu.

"Hakem kararları bizi tekmelerden korumuyor"

Posta Gazetesi'ne konuşan Rafa Silva, "Maçlar adil olmuyor. Hakem kadarları maalesef bizi tekmelerden korumuyor. Türk futbolunun marka değeri ve izlenebilirliğinin artması için kora kor bir futbol oynanması lazım." dedi.

Rafa Silva: "Gaddarca tekme atanlara ceza verilmeli"

Ligdeki futbolun sertliğinden serzenişte bulunan 31 yaşındaki Portekizli, "Gaddarca tekmelere ceza verilmeli. Ayrıca hakemler gereksiz düdükleri kesmeli." diye sözlerini noktaladı.

İki rakibine kırmızı kart aldırdı

Antalyasporlu Güray Vural ve Trabzonsporlu Edin Visca, Süper Lig mücadelelerinde Rafa Silva'ya yaptıkları sert müdahalelerin ardından direkt kırmızı kart görmüşlerdi.

Rafa Beşiktaş kariyerine hızlı girdi

Beşiktaş'ın bu yaz en önemli transferlerinden olan Rafa Silva, Siyah Beyazlı formayı sırtına geçirdiği 7 resmi maçta 4 gol, 3 asist ile izleyenleri büyüledi.

Senin için hazırladığımız haberler