Rafael van der Vaart'tan Mesut Özil itirafı

14.03.2021 - 12:15 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 12:18

Bir dönem İspanya Ligi takımlarından Real Madrid forması giyen eski oyuncu Rafael van der Vaart, teknik direktör Jose Mourinho'nun Mesut Özil için kendisini takımdan gönderdiğini söyledi.

Rafael van der Vaart'tan Mesut Özil itirafı

Eski Hollandalı futbolcu Rafael van der Vaart, teknik direktör Jose Mourinho'nun Mesut Özil için kendisini takımdan gönderdiğini itiraf etti.  

Fanatik'te yer alan habere göre; Hollandalı eski futbolcu Rafael van der Vaart'tan yıllar sonra Mesut Özil ile ilgili itiraf geldi. 38 yaşındaki futbolcu Real Madrid'den gönderilme nedeni olarak Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil olduğunu söyledi.

"Kulübü terk etsen daha iyi olur"

talkSPORT 2'ye konuyla ilgili açıklamalarda bulunan van der Vaart, o dönem Real Madrid'in başında bulunan Jose Mourinho'nun kendisine "Rafa, Özil'i satın alacağım. Bu yüzden kulübü terk etsen daha iyi olur. Eğer kalıyorsanız, bu da sorun değil ama yedek kulübesinde olmak için fazla iyisiniz. Bir yere gitmelisin" dediğini söyledi.

"Mourinho'ya minnetarım"

Real Madrid sonrasında Tottenham'a giden Hollandalı futbolcu, İspanyol devinden ayrıldığı için Mourinho'ya kızmadığını hatta ona açık sözlü olduğu için minnetar olduğunu sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler