Rafinha'nın sözleri Beşiktaşlıları üzecek!

17.11.2017 - 16:25 | Son Güncellenme: 17.11.2017 - 16:25

Rafinha'nın sözleri Beşiktaşlıları üzecek!

Son günlerde adı Beşiktaş ile anılmaya başlayan Rafinha, transferiyle ilgili Brezilya basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Globo Esporte gazetesine konuşan 32 yaşındaki oyuncu, Bayern Münih'in kendisine iki yıllık yeni bir sözleşme teklif ettiğini söylerken, Brezilya'ya geri dönmek istediğinin güçlü sinyallerini verdi. 

Rafinha, Brezilya'ya dönmek istiyor!

Avrupa'ya 18 yaşında geldiğini söyleyen Rafinha, "Şu anda 32 oldum ve neredeyse ömrümün yarısını burada geçirdim. Alman pasaportum var. Almanları çok seviyorum. Burası benim ikinci evim gibi. Ama artık yeni bir maceraya atılmam gerektiğini hissediyorum. Kızlarım, kardeşlerim, annem Brezilya'da yaşıyorlar ve beni dönmek için ikna etmeye çalışıyorlar. Annem geçen sene dönmemi istediğini söylemişti. Ben de kızlarıma daha yakın olmak istiyorum ki bu da Brezilya'ya dönme isteğimin en önemli nedeni. Eğer Tanrı isterse neden olmasın? Avrupa'da birçok kupa kazandım, o yüzden geri dönüş için daha sıcağım" ifadelerini kullandı. 

Teklif geldi mi?

Rafinha için şu ana kadar biri Chelsea olmak üzere iki teklif olduğu söyleniyor. Bayern'in sözleşme yenileme teklifi olduğunu söyleyen Rafinha, "Avrupa'nın önde gelen takımlarının ve Brezilya kulüplerinin ilgisi var. Ama şu anda bunları konuşmak istemiyorum. Kafam Bayern'de" dedi.

Eski bir Coritiba oyuncusu olan deneyimli oyuncu kariyerini de bu ekipte bitirmek istediğini sözlerine ekledi.

Beşiktaş'ta sağ sıkıntısı

Yaz döneminin son günlerinde Andreas Beck'i Stuttgart'a satan Beşiktaş o bölgeye başka bir transfer yapmamıştı. Sezon başından bu yana o bölgede Gökhan Gönül, Adriano, Gary Medel ve Necip Uysal forma giydi. 

Rafinha kimdir?

Profesyonel kariyerine Londrina EC'de başlayan Rafinha sonrasında Coritiba'ya transfer olmuştu. Avrupa kariyerine 2005'te Schalke 04 formasıyla başlayan Brezilyalı oyuncu kısa bir Genoa macerasının ardından 2011'de Bayern Münih adına mücadele etmeye başlamıştı.

AJANSSPOR (YASAL UYARI: BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.)

Rafinha'ya teklif!

Bu röportajın ardından Rafinha ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Globo Esporte'nin haberine göre Brezilya Serie A ekiplerinden Palmeiras, Rafinha için bir teklifte bulundu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan deneyimli oyuncunun transferin ocakta gerçekleşmesi için Bayern'le görüşeceği kaydedildi.

Palmeiras'ın haricinde Cruzeiro ve Sao Paulo da Rafinha'nın durumunu yakından takip ediyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler