Rahmi Vardı: ‘Sergen hoca ipe sapa gelmez iddialarla…’

02.05.2021 - 01:27 | Son Güncellenme: 02.05.2021 - 01:32

Atakaş Hatayspor’un basın sözcüsü Rahmi Vardı, teknik direktörleri Ömer Erdoğan ile Beşiktaş’ın çalıştırıcısı Sergen Yalıçın arasındaki polemiğe sert ifadelerle katıldı.

Rahmi Vardı: ‘Sergen hoca ipe sapa gelmez iddialarla…’

AJANSSPOR-HABER

 

Süper Lig’in 39. haftasında oynanan Beşiktaş-Hatayspor maçı öncesi yaşanan Ömer Erdoğan-Sergen Yalçın polemiği tartışma konusu olmuştu. Siyah beyazlılardan gelen maçı 1 gün sonraya alma talebine Hatay cephesi olumsuz yanıt vermişti.

'Beşiktaş'ın talebini reddettik diye algı operasyonu oldu'

TV 100’de yayınlanan VAR Odası programına bağlanan Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, “Beşiktaş'ın erteleme talebini hocamızla ve yöneticilerle görüştük. Daha sonra bu talebi kibar bir şekilde reddettik. Sonra algı operasyonları oldu, büyük takımlarla oynadığımız her maçta algı operasyonları yapılıyor" dedi.

'Sergen Yalçın, Ömer Erdoğan'ı rencide etti'

Vardı sözlerini şöyle sürdürdü: “Ömer hoca bir soruya cevap verdi. Sergen hoca ipe, sapa gelmez iddialarla cevap verdi. Ömer hocayı rencide etti. "Sergen Yalçın, Ömer hocamıza çok ipe sapa gelmez laflarla cevap verdi."

'Boupendza'nın testini bile dedikodu yaptılar'

“Fenerbahçe’yle oynuyoruz Galatasaraylılar ve Beşiktaşlılar küfür ediyor. Galatasaray’la oynuyoruz, Boupendza'nın koronavirüs testiyle alakalı dedikodu yapılıyor" diyen Vardı programda şu ifadelerle dert yandı:

'Susunca Hatay'dan eleştiri alıyoruz'

“3 gün sustuk. Bu sefer bizi Hatay şehrinden suçlamaya başladılar. Yöneticilerin laf söylemesi, çok yakışıksız şeyler. 10’da 1 bütçelerle; onlarla yarışıyoruz. Hatay’a futbolcu bile gelmiyordu. Yabancı futbolcular bizi Suriye savaşında görüyordu. İlk 10 hedefi koymuştuk. Sonra da Avrupa hedefine yükselttik.”

Senin için hazırladığımız haberler