Rakamlar ne anlatıyor? Terim olmadan Galatasaray...

21.12.2020 - 12:21 | Son Güncellenme: 21.12.2020 - 12:25

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk için mücadele veren Galatasaray'da Fatih Terim, Göztepe maçında takımın başında olmayacak. Galatasaray, Fatih Terim'in cezası nedeniyle takımın başında olmadığı maçlarda neler yaptı? İşte Terim olmadan Galatasaray'ın kazandığı ve kaybettiği maç sayısı, detaylar...

Rakamlar ne anlatıyor? Terim olmadan Galatasaray...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Karagümrük ile oynadıkları ve 2-1 kaybettikleri maçta kırmızı kart görmüştü. Terim, Göztepe maçında takımın başında olamayacak. Peki, Galatasaray'ın başında Terim'in hangi yardımcısı sahaya çıkacak? Detaylar haberde...

Terim yok, Levent Şahin kulübede

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da Fatih Terim'in yerine yedek kulübesinde yardımcı antrenörlerden Levent Şahin yer alacak. Şahin, Fatih Terim'in yerine daha önce de maçlara çıkmıştı.

Cezalar yüzünden 31 maçta takımın başında yer alamadı

Fatih Terim, bugüne kadar sarı-kırmızılı takımın başında cezalar yüzünden 31 maçta yer alamadı. Bu karşılaşmalarda Galatasaray 17 kez kazanırken, 8 beraberlik ve 6 da yenilgi aldı.

Fenerbahçe derbisi 0-0 bitmişti

Terim olmadan Galatasaray en son Fenerbahçe derbisinde mücadele etmişti. O maçta takımın başında Levent Şahin çıktı. Hatırlanacağı üzere derbi maç 0-0'lık eşitlikle sona ermişti. 

TALİMATLAR NE DİYOR? FATİH TERİM CEZA ALIR MI?

Levent Şahin, Terim'in kırmızı kartı için ne dedi?

Fatih Terim'in yardımcısı Levent Şahin, Karagümrük maçı sonrası kameraların karşısına geçmiş ve başta Mustafa Öğretmenoğlu olmak üzere hakemlere eleştiride bulunmuştu. Şahin, "Dilim varmak istemiyor ama çok iyi niyetli olduğunu söyleyemiyorum. Gördüğümüz farklı olaylar var sonunda. Olaylar böyle olunca sonucun önüne geçen bir hakem var maalesef" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler