Raket kırdıran maç!

16.02.2021 - 17:38 | Son Güncellenme: 16.02.2021 - 17:43

2021 Avustralya Açık'a dünya 1 numarası Novak Djokovic damga vurdu. Son olarak 2020 Amerika Açık 4. Tur maçında sinirlenip vurduğu topun çizgi hakemine değmesi sonucu ihraç edilen Djokovic, 2021 Avustralya Açık'ta da sette geriye düştüğü için sinirlenip raketini kırdı. İşte tüm detaylar...

Raket kırdıran maç!

AJANSSPOR - HABER

Sezonun ilk Glam Slam'i olan Avustralya Açık çeyrek finalinde Alman raket Alexander Zverev ile karşılaşan Novak Djokovic, ikinci sette geriye düşünce sinirlenip raketini kırdı. Daha sonra sete geri dönen Sırp raket Novak Djokovic, başka oyun vermeden maçı kazanmayı başardı.

Ağır koronavirüs tedbirleri altında gerçekleşen sezonun ilk Gram Slam'i Avustralya Açık çeyrek final karşılaşmasında Alman raket Alexander Zverev ile Sırp raket Novak Djokovic karşılaştı.

İlk setini 7-6 Zverev'in aldığı oyunda, ikinci set 6-2 skorla Djokovic'in oldu. Daha sonra üçüncü sette skoru 4-1'e getiren Zverev, Djokovic'in sinirlenmesine sebep oldu.

Oldukça sinirlendiği görünen Novak Djokovic, raketini defalarca yere vurarak parçaladı. Raketini kırdıktan sonra korta geri dönen Djokovic, Zverev'in servisini iki kez kırıp seti 6-4'e getirdi. Dördüncü sette de rakibine izin vermeyen tecrübeli raket, son seti de 7-6 kanarak, yarı finale yükseldi.

Yarı finalde Djokovic, turnuvanın sürpriz ismi tek erkekler 114 numarası Rus Aslan Karatsev ile karşılaşacak.

Turnuvaya çeyrek final maçlarıyla devam edilecek

Turnuvada yarın, tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı Avustralyalı Ashleigh Barty, 25 numaralı seribaşı Çek Karolina Muchova'yla, ABD'li tenisçilerden Jennifer Brady, Jessica Pegula'yla çeyrek finalde maça çıkacak.

Tek erkekler çeyrek finalinde ise dünya 2 numarası İspanyol Rafael Nadal'ın rakibi, 5 numaralı seribaşı Yunan Stefanos Tsitsipas olacak. Diğer çeyrek final mücadelesinde ise Rus tenisçilerden 4 numaralı seribaşı Daniil Medvedev ile 7 numaralı seribaşı Andrey Rublev kozlarını paylaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler