Ümraniyespor'da Recep Uçar, Başakşehir yenilgisi sonrası konuştu

23.12.2022 - 23:26 | Son Güncellenme: 23.12.2022 - 23:35

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında sahasında Medipol Başakşehir’e 3-1 mağlup olan Ümraniyespor'da teknik direktör Recep Uçar, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Ümraniyespor'da Recep Uçar, Başakşehir yenilgisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Ümraniyespor, Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Başakşehir'i konuk etti. Mücadeleyi konuk ekip Başakşehir 3-1'lik skorla kazandı. 

Karşılaşma sonrası Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar açıklamalarda bulundu.

"Kazanarak başlamak istiyorduk"

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası sonrası evlerinde 3 puanla başlamak istediklerini dile getiren Uçar, “Dünya Kupası arasından sonra evimizde kazanarak başlamak istiyorduk. Rakibimiz güçlü, kabul etmek gerekiyor. Onları tebrik ediyorum." dedi.

"Hem oyuncu hem de oyun gücü güçlü"

Rakipleri Başakşehir'in güçlü bir kadroya sahip olduklarının altını çizen Uçar, "Hem oyuncu hem oyun gücü olan, Avrupa’da bizi güzel şekilde temsil eden bir takımımız. Farklı farklı bölümleri olan bir maçtı." dedi.

İlgini Çekebilir
Başakşehir, 3 puanı 3 golle aldı
Habere Git

"Çabuk denge kurduk"

İlk golü erken yemenin dezavantajını yaşadıklarını ifade eden Uçar, "İlk 30 dakika her ne kadar geriye düşerek başlasak da sonra çabuk denge kurduğumuz, topa daha çok sahip olduğumuz, kontralar ürettiğimi bölüm. Sonra Başakşehir oyuna ağırlığını koydu ama çok pozisyon vermedik." dedi.

"Pozisyon hatası yaptık"

İkinci golde poziyon hatası yaptıklarını dile getiren Uçar, "İkinci yarı hedefimiz yakaladığımız geçişlerle sonuca gitmekti. 57, 58’e kadar tuttuk maalesef, orada pozisyon hatası ve yediğimiz bir gol var." şeklind.e konuştu

"Bugün kapatıp, Ankaragücü maçına hazırlanacağız”

Son olarak önlerine bakacaklarını ve Ankaragücü'ne karşı iyi hazırlacaklarını ifade eden Uçar, "Daha sonraki bölümlerde Başakşehir oyunu daha çok domine etti. Üzgünüz. Bugün kapatıp yarın itibarıyla 3 gün sonra oynayacağımız Ankaragücü maçına hazırlanacağız” dedi.

Ümraniyespor’un tek golü Umut Nayir’den

Karşılaşmada Başakşehir’e galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Danijel Aleksic, 57. dakikada Serdar Güler ve uzatma dakikalarında Ndayishimiye attı. Ümraniyespor’un tek golü 17. dakikada Umut Nayir’den geldi.

Ümraniyespor 7 puanda kaldı

Bu sonucun ardından Başakşehir, 27 puana yükseldi. Ümraniyespor 7 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Başakşehir, sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Ümraniyespor, MKE Ankaragücü deplasmanına gidecek.

Senin için hazırladığımız haberler