"Rakibimiz taraftarıyla baskı kurdu"

26.02.2017 - 20:57 | Son Güncellenme: 26.02.2017 - 20:57

AJANSSPOR - TFF 1. Lig'de 22. hafta karşılaşmasında Altınordu, Vodafone Arena'da Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: "Rakibin gücünü biliyorduk, ilk 30 dakikalık bölüm ortada geçti. Bir türlü istediğimiz gol vuruşlarını yakalayamadık. Rakibimiz taraftarıyla baskı kurdu. Kırılma anı bana penaltı gibi geldi, o pozisyondu. İlk iki için; Malatyaspor, Sivasspor, Göztepe, Giresunspor dörtlüsünden ikisinin çıkacağını düşünüyorum. Gerilerden gelen Eskişehirspor'u unutmamak lazım" ifadelerini kullandı.

Maç öncesi planladıklarını gerçekleştiremediklerini aktaran Eroğlu, şunları kaydetti:

"Buraya kazanmaya gelmiştik. Maç, beklediğimiz gibi başladı. Rakibi savunmada karşılayıp, hücum geçişleriyle gol pozisyonu üretmek istedik ama bunu bir türlü gerçekleştiremedik. İkinci yarıda gol atmak istiyorduk. Rakibin arkada verdiği boşlukları değerlendirmek istiyorduk ama son pası yapamadık. Dengesiz yakalandığımız pozisyonda golü gördük. 1-0'dan sonra gol için ileri çıktık ama bir türlü atamadık. Son ana kadar bırakmadık ama son dakikalarda kalemizde golü görünce 2-0 bitti. Rakibi tebrik ediyorum. Bugün iyi futbol oynayamadık." 

Senin için hazırladığımız haberler