Yusuf Nurkic'i yumruklayan Draymon Green'in cezası belli oldu

14.12.2023 - 10:57 | Son Güncellenme: 14.12.2023 - 11:57

NBA'de dün oynanan Pnoenix Suns pivotu Yusuf Nurkic'i yumruklayan Golden State Warriors’un forveti Draymond Green’in cezası belli oldu. Detaylar haberimizde...

Yusuf Nurkic'i yumruklayan Draymon Green'in cezası belli oldu

Golden State Warriors'un baş belası oyuncusu Draymond Green dün akşam takımının deplasmanda Phoenix Suns'a 119-116 mağlup açtığı maçta vukuatlarına bir yenisini eklemişti. 33 yaşındaki forvet, Suns'ın Boşnak pivotu Yusuf Nurkic'i yumruklayarak yere devirmişti. 

Süresiz uzaklaştırma cezası

Bu hareketi sonrası oyundan atılan Draymond Green'in cezası da belli oldu. NBA yönetimi Draymond Green'e tekrar eden sportmenlik dışı hareketleri nedeniyle süresiz olarak sahalardan uzaklaştırma cezası verdi. 

Sahalara geri dönebilmesi için şart var

Öte yandan NBA yönetiminden yapılan açıklamada Draymond Green’in sahalara dönmeden önce belirli koşulları yerine getirmesi gerektiği de ifda edildi. 

 

ESPN’den Adrian Wojnarowski’ye göre Draymond Green’in menajeri Rich Paul ve Warriors genel menajeri Mike Dunleavy Jr. bir araya gelerek Draymond Green’in alacağı danışmanlık desteğini konuşacaklar.

18 kez ihraç edildi

Draymond Green, geçen ay oynadıkları Minnesota Timberwolves maçında da rakibi Rudy Gobert'in boğazını sıktığı için 5 maç men cezası almıştı.

ABD'li oyuncu, 18 kezle aktif NBA oyuncuları arasında oyundan en çok ihraç edilen isimler arasında bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler