"Rakiplerin vurduğu gol, bizimkilerin vurduğu aut oluyor"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
"Rakiplerin vurduğu gol, bizimkilerin vurduğu aut oluyor"

Son 5 Haber

"Türkler geliyor" marşını yazmıştı! Sinan Akçıl'dan sert tepki

Güntekin Onay'dan Montella'ya sert eleştiri! "Yazık, çok yazık"

Enciso'dan Türkiye maçı sonrası dikkat çeken sözler!

Hayallerimizi yıkan Paraguay hocasından maç sonu göndermesi!

Türkiye'nin Dünya Kupası şansı kaldı mı? Son maçlarda ihtimal nedir?
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

"Rakiplerin vurduğu gol, bizimkilerin vurduğu aut oluyor"
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da kulüp başkanı mustafa bozbağ ve teknik direktör Yılmaz Vural açıklamalarda bulundular.
Bozbağ kulübün genel anlamda tarihinin en iyi dönemini yaşadığını belirtti.
Ligde birçok takım borçla uğraşırken kendilerinin Süper Lig için uğraştığına dikkati çeken Bozbağ, "Sportif başarının da gelmesi kolay değil, bunun için savaşıyoruz. Futbolcuyu mu dövelim? İş kötü günde sahip çıkmak. Rakiplerin her vurduğu gol, bizimkilerin her vurduğu aut oluyor. Bu kadar yenilgiyi ben de beklemiyordum." diye konuştu.
Bozbağ, sportif başarıyı yakalamak adına Yılmaz Vural'ı takımın başına getirdiklerini ifade ederek, "Bu takımı Süper Lig'e çıkarana kadar ben buradayım, savaş devam edecek, çünkü bu taraftar bunu hak ediyor. Taraftarımız merak etmesin, biz bu kötü günleri atlatacak bir camiayız, takımı layık olduğu yere götüreceğiz ama biraz anlayış." değerlendirmesinde bulundu.
Vural: "Kaybetme lüksü olan bir takım değiliz"
Teknik direktör Yılmaz Vural ise Giresunspor'un UEFA lisansı alan az sayıda kulüpten biri olduğuna işaret ederek, çok iyi yönetildiğini kaydetti.
Kulübün bu sezon 41 yıllık Süper Lig hasretini sona erdirmek istediğini dile getiren Vural, takımın da bunu başaracak güçte olduğunu aktardı.
Tecrübeli teknik adam, şu anki görüntü itibarıyla play-off dışında yer aldıklarını belirterek, "Kalan 13 maçta bu takım 39 puan hedefiyle oynayacaktır çünkü her puan kaybı hedeften uzaklaştırır. Bakıldığında da bu takımın kadrosu itibarıyla 39 puanı alabilecek gücü var." diye konuştu.
Yılmaz Vural, takıma birkaç dokunuş gerektiğine dikkati çekerek, "Yeni oyuncular arasında hazır olmayanlar var, onları da hazırlayacağız. Kaybetme lüksü olan bir takım değiliz. Enteresan bir şey, evimizde daha çok kaybetmişiz. Zaten tepki, başarması mümkün takımın neden başaramaması." değerlendirmesinde bulundu.