Ramadan Sobhi, Beşiktaş iddiaları hakkında konuştu!

14.05.2020 - 17:21 | Son Güncellenme: 14.05.2020 - 17:29

Ramadan Sobhi, Beşiktaş iddiaları hakkında konuştu!

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Huddersfield Town'da forma giyen ve kiralık olarak Mısır Ligi ekiplerinden El Ahly Kahire'ye transfer olan Ramadan Sobhi'den Beşiktaş açıklaması geldi.

AJANSSPOR / DIŞ HABER

El Ahly Kahire'deki geleceğini değerlendiren Sobhi, "El Ahly Kahire yetkilileriyle konuştum, ama şu an ayrıntılar hakkında bilgi veremem. Uygun zamanda ayrıntıları açıklayacağım. Ancak şunu söyleyebilirim ki, yakın zamanda taraftarlara iyi haberlerim olacak" dedi.

Beşiktaş'a transfer iddiaları hakkında konuşan Sobhi, "Beşiktaş'ın beni transfer etmek istemesiyle ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgim yok" şeklinde konuştu.

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Öte yandan İngiliz kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi devam eden Mısırlı sol kanat oyuncusu bu sezon forma giydiği 9 maçta 5 gol ve 1 asist kaydetti.

Peki Ramadan Sobhi kimdir?

Mısır'ın Kairo şehrinde doğan 23 yaşındaki oyuncu, 1,83 boyunda ve sol kanat mevkisinde görev yapıyor. Mısır U23 takımının da formasını giyen Sobhi, daha önce El Ahly Kahire ve Stoke formaları da giymişti. Oyuncunun transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 3.2 milyon Euro. 

Senin için hazırladığımız haberler