Rami neden ayrıldığını açıkladı: "Ersun Yanal..."

25.02.2020 - 04:56 | Son Güncellenme: 25.02.2020 - 02:02

Rami neden ayrıldığını açıkladı: "Ersun Yanal..."

Fenerbahçe'deki sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden ve Rusya Ligi ekibi Sochi'ye transfer olan Adil Rami sessizliğini bozdu. Fransız stoper, ayrılık sürecini anlattı.

Sosyal medya hesabından soruları yanıtlayan Rami, Fenerbahçe'ye para için gelmediğini vurgulayarak, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp ama ben futbola açım ve futbol oynamak istediğim için ayrıldım" ifadesini kullandı.

34 yaşındaki savunma oyuncusu, "Fenerbahçe'ye oynamak için geldim ama fazla süre alamadığınız zamanlarda başarılı olmanız çok zor. Gerçekten, neden böyle olduğunu bilmiyorum ve anlayamıyorum" dedi.

Adil Rami, teknik direktör Ersun Yanal ile sorun yaşamadığını ancak tercih edilmediğini söyleyerek, "Sakat değildim, teknik heyetin kararı böyleydi. Bu sebeple ayrılık kararı aldım. Ersun Yanal ile hiç problem yaşamadım. Bana destek mesajları gönderen Fenerbahçe taraftarlarına çok teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ayrılık sürecinde gösterdiği kolaylık için teşekkür eden, sarı lacivertli taraftarlara da mesaj yollayan tecrübeli savunma oyuncusu, herkes derbiye odaklandığı için daha önce açıklama yapmadığını söyledi ve "En iyisini hak ediyorsunuz" dedi.

Adil Rami'nin Fenerbahçe karnesi

Sarı lacivertli forma altında ligde yalnızca 1 maçta 45 dakika oynayan Rami, 6 kez Türkiye Kupası'dna boy gösterdi.

34 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'nin sahasında Ankaragücü'nü 2-1 yendiği maça ilk 11'de başlanış, devre arasında yerini Jailson'a bırakmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler