Sergio Ramos Galatasaray'a "Evet" dedi! Şampiyonlar Ligi şartı...

Akın Ungan
23.08.2023 - 15:39 | Son Güncellenme: 23.08.2023 - 15:52

Galatasaray'ın transfer görüşmelerini sürdürdüğü Sergio Ramos Sarı-Kırmızılılar'ın teklifini kabul etti. Yıldız stoper Şampiyonlar Ligi katılımını şart koştu.

Sergio Ramos Galatasaray'a "Evet" dedi! Şampiyonlar Ligi şartı...

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, kadrosunu yıldız futbolcularla güçlendirdi. Geçen sezonun kahramanı Mauro Icardi'nin bonservisini alan Sarı-Kırmızılılar, Wilfried Zaha, Tete, Kerem Demirbay, Angelino gibi isimleri renklerine bağladı. 

Ramos ile görüşmelerin detayları belli oldu

Savunmaya yıldız bir ismi katmak isteyen Dursun Özbek yönetimi, Ligue 1 devi Paris Saint Germain ile yollarını ayıran Sergio Ramos'u radarına aldı. Tecrübeli futbolcu ile temasa geçilirken taraflar arasındaki görüşmelerin detayları belli oldu.

Ramos teklifi kabul etti

Ajansspor'dan Salim Manav, Sergio Ramos ile Galatasaray yönetimi arasında geçen transfer görüşmelerinde farkın 1,5 - 2 milyon Euro bandında olduğunu kaydetmişti. Son gelişmelerin ardından İspanyol basınından AS'ın haberine göre Ramos'un teklifi kabul ettiği fakat bir şartının olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Cimbom yıldız avında! 40 milyon Euro'luk orta saha
Habere Git

Tek şart Devler Ligi

Sarı-Kırmızılılar'ın teklifine "Evet" diyen Sergio Ramos, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına katılması durumunda resmi sözleşmeye imza atacak.

15 istedi, 8'e düştü iddiası

Milliyet'te yer alan habere göre Sergio Ramos, Galatasaray ile oturduğu pazarlık masasında önce imza parası dahil toplam 15 milyon Euro talep etti. Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle maaşını 8 milyon Euro'ya indirdi. Sarı-Kırmızılılar ise İspanyol futbolcuya 5 milyon Euro + imza parası ve imaj haklarını içeren bir teklifte bulundu.

Sergio Ramos'un performansı ve kariyeri

Real Madrid’in efsane oyuncuları arasında yer alan 37 yaşındaki Ramos geride bıraktığımız sezonda PSG formasıyla 45 karşılaşmada forma giyerken, bu maçların 42’sine ilk 11’de başladı.

İlgini Çekebilir
G.Saray'dan flaş karar! Tete geldi, Zaha listeden çıkarıldı
Habere Git

Real Madrid forması giydiği 16 sezona dört Şampiyonlar Ligi ve beş La Liga zaferi sığdıran Ramos, PSG ile de iki kez Fransa Ligi şampiyonluğu elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler