Sergio Ramos'tan daha büyüğü geliyor! Galatasaray'ın sponsoru açıkladı

Akın Ungan
30.08.2023 - 08:14 | Son Güncellenme: 30.08.2023 - 21:28

Galatasaray, GKN Kargo ile olan iş birliğini güçlendirdi. Bir taraftar ile GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek arasında geçen transfer sohbeti dikkat çekti.

Sergio Ramos'tan daha büyüğü geliyor! Galatasaray'ın sponsoru açıkladı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'e şampiyonluk parolası ile başlayan, Şampiyonlar Ligi'nde ise grup aşamasına kalmayı başaran Galatasaray, yeni bir sponsorluk anşlaşmasına imza attı. Sarı-Kırmızılılar, GKN Kargo ile olan iş birliğini güçlendirdi. GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek ile bir Galatasaray taraftarı arasında geçen diyalog ise gündem oldu.

"Bize Ramos'u getir"

Dursun Özbek yönetimi, Ligue 1 devi Paris Saint Germain ile sözleşmesinin sonuna gelen ve bonservisini eline alan Sergio Ramos ile bir süredir görüşmelerini sürdürüyor. Yıldız stoperin maliyeti sebebiyle transfer süreci uzarken, oyuncunun Şampiyonlar Ligi'ne katılım şartı da dün Molde engelini aşarak gerçekleşti. Bir taraftar, sosyal medya üzerinden GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek'e "Bize Ramos'u getir" dedi.

"Daha büyüğü geliyor"

Galatasaray'ın yurt içi ve Şampiyonlar Ligi 2. ve 3. Eleme Turu maçlarında forma kol sponsoru olan ve yeni anlaşma ile iş birliğini güçlendiren GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek'in taraftara cevabı ise gündem oldu. Akyürek, "Daha büyüğü geliyor" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Yine olmazı olur yaptı! Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde!
Habere Git

Sergio Ramos'un performansı ve kariyeri

Real Madrid’in efsane oyuncuları arasında yer alan 37 yaşındaki Ramos geride bıraktığımız sezonda PSG formasıyla 45 karşılaşmada forma giyerken, bu maçların 42’sine ilk 11’de başladı.

Real Madrid forması giydiği 16 sezona dört Şampiyonlar Ligi ve beş La Liga zaferi sığdıran Ramos, PSG ile de iki kez Fransa Ligi şampiyonluğu elde etti.

İlgini Çekebilir
Ramos Cimbom'a "Evet" dedi! Bir şartı var...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler