Beşiktaş, Sergio Ramos'u ikna etmesi için Guti'yi devreye soktu

Akın Ungan
17.08.2023 - 08:21 | Son Güncellenme: 17.08.2023 - 08:31

Beşiktaş, Galatasaray'ın da listesinde olan Sergio Ramos'u transfer gündemine aldı. Siyah-Beyazlılar Ramos'u ikna etmesi için Guti'yi devreye soktu.

Beşiktaş, Sergio Ramos'u ikna etmesi için Guti'yi devreye soktu

Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonu başlarken, takımlar transfer çalışmalarına hız verdi. Ezeli rakipler Beşiktaş ile Galatasaray, Halil Dervişoğlu ve Milot Rashica'da olduğu gibi bir transferde daha karşı karşıya geldi. Beşiktaş, Sarı-Kırmızılılar'ın da radarında bulunan Sergio Ramos'u gündemine aldı.

Guti devreye sokuldu

Sabah'ta yer alan habere göre Siyah-Beyazlı kulüp, İspanyol savunmacıyı kadroya katmak için girişimlere başladı. Beşiktaş, yıldız futbolcunun ikna edilmesi için eski futbolcusu Guti'yi devreye soktu.

La Liga devi Real Madrid'in efsane futbolcularından Guti, Real döneminde Sergio Ramos ile birlikte forma giymişti. Guti, Sergio Ramos ile temasa geçerek oyuncunun Beşiktaş'a gelmesi için ikna çalışmalarına başlayacak.

İlgini Çekebilir
İşte Beşiktaş'ın stat ismi için görüştüğü devler
Habere Git

Galatasaray da ilgileniyor

Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain'den ayrılan ve bonservisini elinde bulunduran Sergio Ramos ile Süper Lig'in bir diğer devi Galatasaray'da ilgileniyor. Teknik direktör Okan Buruk, basın mensuplarının Ramos sorusunu "Gidişata göre bakacağız" diyerek yanıtlamıştı.

Geçen sezon 45 maça çıktı

Geçen sezon PSG'de 45 maça çıkan Sergio Ramos, 4 kez rakip fileleri havalandırdı, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 37 yaşındaki yıldız stoper, 5 mücadelede sarı kart gördü, 1 maçta ise direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Ramos'un Real Madrid kariyeri

Futbola Sevilla'da başlayan Sergio Ramos, 2005 yılında 27 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e transfer oldu. Yıldızını burada parlatan futbolcu Real kariyerinde tam 671 mücadeleye çıktı. 101 gol atmayı başaran savunmacı, 40 defa da asist yaptı. Ramos Real Madrid'te 229 sarı kart, 18 ikinci sarıdan kırmızı kart, 8 de kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler