Rangers, Trabzonspor'a transfer olan John Lundstram'ın yerini dolduramadı

25.10.2024 - 11:41 | Son Güncellenme: 25.10.2024 - 11:54

İskoç futbolunun efsane isimlerinden Barry Ferguson, Rangers'ın John Lundstram'ın eksikliğini ciddi şekilde hissettiğini belirtti. İşte detaylar...

Rangers, Trabzonspor'a transfer olan John Lundstram'ın yerini dolduramadı

Rangers, geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesinin ardından yaz transer döneminde takım arkadaşı Borna Barisic ile birlikte Trabzonspor'a imza atan 30 yaşındaki İskoç orta saha oyuncusu John Lundstram'ın boşluğunu dolduramadı.

Lundstram'sız Rangers liderin 6 puan gerisinde

61 Saat'te yer alan habere göre; Lundstram'ın ayrılışının ardından Rangers, takıma gelecek vadeden oyuncular katan Rangers, yeni transferlerinden istediği verimi alamadı. İskoç ekibi 8. haftası geride kalan ligde lider Celtic'in 6 puan gerisine düştü.

Lundstram'ın tecrübesi ve liderliği aranıyor

Yeni tranfserler, teknik direktör Philippe Clement yönetiminde bu sezon düzenli olarak forma şansı bulsalar da, İskoç basınına göre Lundstram'ın tecrübesi ve liderliğinin yokluğu takımda büyük bir boşluk oluşturdu.

"Yüksek maaşı için gitmesine izin verildi ama..."

İskoç futbolunun efsane isimlerinden Barry Ferguson GO Radio'ya yaptığı değerlendirmede, "Yaz aylarında bütçeyi düşürmek için Lundstram ve Goldson gibi yüksek maaşlı oyuncuların gitmesine izin verdiler. Yerlerine Goldson için Robin Propper, Lundstram için ise Barron gibi oyuncular getirildi. Ancak bu oyuncular ayrılan isimlerin tecrübesine sahip değiller." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, sezon başında yaptığı uyarıları hatırlatan Ferguson, "Takımın orta sahada deneyime ihtiyacı olduğunu söylemiştim. Şimdi görüyoruz ki hem benim hem de Clement'in endişeleri haklı çıktı." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler